Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Η Ουφ! ρωτά την Ράνια (και η Ράνια απαντά)


Οι εντολές της Πρασινάδας μέσω του γραμματέα της, του Αιμίλιου του Μήλου ήταν σαφείς: θα έπαιρνα συνέντευξη από τη Ράνια. Χάρηκα γιατί τη Ράνια την ήξερα… εδώ που τα λέμε θα χαιρόμουν από όποιον / όποιαν και να έπαιρνα συνέντευξη, η εξαφάνιση του Αιμίλιου δεν είχε καμία σχέση μαζί μου, πληροφορίες λένε πως τον έφαγε η Πρασινάδα. 

Η πρώτη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό είναι και η πρώτη που θα διαβάσετε πιο κάτω. Περίμενα να μου απαντήσει πως δεν ξέρει, δεν το έχει σκεφτεί κλπ. Όμως, πλέον είμαι βέβαιη ότι το Chester's Books κάποια στιγμή θα το χαρούμε, φτάνει να μας πληρώνει η Ράνια το εισιτήριο και τη διαμονή στο Λονδίνο :Ρ


Όταν ανοίξεις κάποτε εκείνο το βιβλιοπωλείο που θέλεις στο Λονδίνο τι όνομα θα του δώσεις;
θα το ονομάσω Chester's Books..και το logo θα είναι ενα mini pincher σε ενα χαλί και μπροστά του ενα ανοιχτό βιβλίο! (from my dog που λεγόταν Chester) 

Υπάρχει κάποιο βιβλίο με την ηρωίδα του οποίου νοιώθεις να ταυτίζεσαι απόλυτα και αν ναι ποιο είναι αυτό; 
Απόλυτα νομίζω δεν ταυτίζομαι με καμμία ηρωίδα..αλλά βλέπω characteristics of myself σε μερικές ηρωίδες όπως η Jane Eyre που είναι passionate and opinionated, η Sonya απο το Crime and Punishment για το devotion της στην οικογένεια της, η Elizabeth Bennet απο το Great Expectations για την λογική και την εξυπνάδα της, η Jo απο το Little Women γιατί είναι αγοροκόριτσο και τα λέει έξω απο τα δόντια..γενικά over the years ταυτίστηκα με διάφορες ηρωίδες depending σε τι φάση ήμουν. Lately επειδή διάβασα το A song of Ice and Fire (τα βιβλία που έγιναν σειρά με τον τίτλο Game of Thrones) ταυτίστηκα με την Catelyn Stark. 

Ποια είναι η ταινία ή οι ταινίες που έχεις δει περισσότερες φορές χωρίς να βαριέσαι ακόμα και αν ξέρεις την κάθε ατάκα και τη κάθε σκηνή που ακολουθεί; 
Είναι 2 και τις βλέπω τουλάχιστον once a month..το Armageddon γιατί είναι απο τις λίγες ταινίες που κατάφερε να με συγκινήσει (η σκηνή που η Liv Tyler αποχαιρετά τον μπαμπά της) και το Lord of the Rings όχι μόνο γιατί είναι απο τα αγαπημένα μου βιβλία αλλά επειδή είναι απο τις καλύτερες ταινίες του αιώνα και επειδή παίζει ο αγαπημένος μου Ian McKellen.. Ξέρω τα lines by hard..I recite them in my head την ώρα που βλέπω την ταινία!

Ποια είναι η πιο ηλίθια ερώτηση που σου έκαναν σε συνέντευξη για δουλειά και τι τους απάντησες; 
Αν είμαι παντρεμένη και απάντησα όχι αλλά ελπίζω να μην έχει κάποια βαρύτητα για το ποιός υποψήφιος θα επιλεχθεί τελικά για την θέση. 

Στο προφίλ σου στο μπλογκ γράφεις ότι διαβάζεις βιβλία, εφημερίδες, μπλογκς και το μυαλό των ανθρώπων. Αν είχες στη πραγματικότητα αυτή τη δυνατότητα (να διαβάζεις το μυαλό των ανθρώπων, όχι τα υπόλοιπα) πως θα την χρησιμοποιούσες; 
Νομίζω δεν θα ήθελα να έχω αυτή την ικανότητα..I would be so unhappy. Αν την είχα πιθανόν I would take advantage of it for my benefit..ξέρω γω θα πήγαινα σε κανένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων και θα κέρδιζα τα λεφτά γιατί θα μπορούσα να διάβαζα τι σκέφτεται ο παρουσιαστής την ώρα που θα έκανε τις ερωτήσεις (hopefully τις σωστές απαντήσεις!).. αλλά νομίζω μια τέτοια ικανότητα θα ήταν κατάρα γιατί δεν είναι ωραίο να γνωρίζεις τι σκέφτεται ο άλλος. Ο λόγος που το έγραψα αυτό είναι γιατί μερικές φορές I read between the lines αυτών που λέει ο άλλος..στους κοντινούς μου ανθρώπους εννοώ..αυτά που θέλεις να πείς αλλά δεν τα λές. Αλλά even in that case I still act as if και δεν κατάλαβα τι μπορεί να σκέφτεται ο άλλος γιατί what comes out of their mouth its the important thing..

Έσβησες ποτέ ανώνυμο ή επώνυμο κόμμεντ από το μπλογκ σου και αν ναι γιατί; 
Οχι..I believe that people are entitled to their opinions και ακόμα και αν δεν συμφωνώ δεν σημαίνει οτι δεν δικαιούται να πεί αυτό που πιστεύει. As long as its not offensive to me or other people that read/comment on the blog τότε δεν έχω λόγο να το σβήσω. Μέχρι τώρα δεν έτυχε να χρειαστεί να το κάνω.  

Μοιράσου μαζί μας μια ιστορία από τα γυρίσματα εεεεεε από ένα αστείο περιστατικό που ίσως σου συνέβηκε σε σχέση με το μπλογκ εννοώ! 
Αστείο περιστατικό..χμ..το πιο αστείο/shocking (το είχα γράψει και στο blog) είναι που με ρώτησαν μια φορά στο άσχετο αν είμαι η Ράνια η blogger  και που μερικές φορές ξεκινώ να λέω κάτι και μου απαντούν 'α ναι το διάβασα στο blog σου...' και συνεχίζουν μόνοι τους την ιστορία!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι Ράνια και όλοι!!! 


15 σχόλια:

  1. Τέλεια συνεύντευξη. Την καταευχαριστήθηκα. Ειδικά τζιαμέ με τα βιβλία τζιαι τες ταινίες...ουυυυ η καλύτερη μου. Μόνο που η Ελίζαμπεθ Μπένετ εν εν που το Περηφάνεια και Προκατάληψη; :-p

    Γκόου Ούφ! Ρεπόρτερ Απίκος νούμερο ούνο! ;-) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hehe:)
    αρέσαν μου οι ερωτήσεις μου!
    η αλήθκεια είναι οτι εν το είχα σκεφτεί για το όνομα του βιβλιοπωλίου until I saw ur question και έκαμε με να κάτσω να το σκεφτώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τζι εμένα αρέσαν μου οι απαντήσεις σου :-)
      πολύ χαίρομαι που σε εκούντησα τότε :-))

      Διαγραφή
  3. πολλά ωραίες τζιαι οι ερωτήσεις, τζιαι οι απαντήσεις

    Ράνια άρεσε μου πολλά το όνομα του βιβλιοπωλείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε :-)

      τζι εμένα άρεσεν μου! τζαι το σήμα!! :-)

      Διαγραφή
  4. Γουάο τζαι μένα άρεσε μου πολλά τούτη η συνεντευξη. Ειδικά η ερώτηση για τις ηρωίδες πόμπα ρε Ουφ. Κατακρίβειαν ένιωθα πολλά οικεία διαβάζοντας τούτη τη συνέντευξη, ίσως επειδή σας διαβάζω τζαι τις 2 πολύ τζαιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Chester's books γινεται να διευθύνω το καφε τζαι να ψηνω φρέσκα μάφινς τζαι καπ κέικς τζαι τυρόπιττες κτλ;;; Ευχαριστώ για την προτιμηση σας! :Ρ

    Πολλα ωραία, αρεσεν μου πολλά ρε κορούες που την πρώτη φορα που την εθκιεβασα (τουτη εν η δευτερη, η πρωτη οταν επιασα τα ήμειλ).

    Υ.Γ. Τον Αιμίλιο εκαμα τον μηλοπιττα γιατι εσπασεν μου το νευρικό συστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο VIP Lounge του Chester's books εννα έχουμεν wifi έννεν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. marilou μάλλον! αν μου έππεφτες εσύ κάτι παρόμοια θα σε ερώτουν! :-)

    Πρασινάδα εγώ αφήνω σε :Ρ

    Invictus όχι! θα είναι παραδοσιακό bookstore! Ρανιάααααα βούρα εννά μας (μας;!) το κάμουν πολυκατάστημα!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Ρανια, σχετικα με την ερωτηση 4 της Ουφ, μαλλον ρωτουν για να ξερουν ιντα μισθο να δωκουν :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ράνια, υπάρχει νιμίζω μια μπυραρία Chester's στη Λεμεσό. Λαλείς να συνεργαστείτε, ώστε να πίνουμε τις μπύρες μας διαβάζοντας ή να διαβάζουμε πίνοντας μπύρες; :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αψογη συνέντευξη!
    Την επόμενη φορά ποννα δεις το Lord of the Rings κάμε έξρτα σιταροπούλες τζαι εννα σου κατέβω (ναί έτσι ακάλεστη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή