Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Εσύ από ποιο κανάλι τρομοκρατήθηκες σήμερα;


*

Κανεί. Σταματάτε. Ενεκάτσιασεν τους η ψυσιή μου. Φκαίνει ο ένας λαλεί το ένα, φκαίνει ο άλλος λαλεί το άλλο, ανταποκρίσεις, δημοσιογράφοι να βουρούν τον Συλλούρη τζαι τον Φούλη πουπίσω, φκαίνει ο υπουργός οικονομικών που το κτίριο στην Μόσχα τζαι εφάρασεν, έβλεπες το στη φάτσα του ότι ελαώθηκε, είδαμεν τον λόγο, κάμερες, μικρόφωνα για μια δήλωση.

Δουλεύκουν υπερωρίες τζαι πρέπει να μας ποσκολιούν συνέχεια. Καλούν στο στούντιο όποιον να ‘ναι, να λαλεί ότι θέλει. Αν δεις πέντε λεπτά τηλεόραση θέλεις να φύεις που την Κύπρο κολυμπώντας. Τα κομματόσκυλα αφηνιάσαν. Εξαρτάτε η μοίρα μας που τον κάθε μαλακοπίτουρα βουλευτή.

Σιέρουνται για το όχι της βουλής τζαι λαλούν μας ότι είπαμε δεύτερο ηρωικό όχι μετά το 2004. Μπράβο μας, διαιωνίζουμε εννιά χρόνια σύν τριάντα που την εισβολή το κυπριακό τζαι τωρά εβάλαν μας δύσκολα που πρέπει να τους έβρουμεν λύση εχτές που είπε τζαι ο υπουργός οικονομικών.

Αν έθελες λύση εχτές έπρεπε να δουλέψεις που τα προχτές, όι που τα αύριο. Έτσι όπως τους κόφκω τους ατσίδες μας, έχω τους ικανούς να αφήσουν τες τράπεζες κλειστές εννιά χρόνια, φτάνει να μεν χρειαστεί να αποφασίσουν κάτι. Όλα φυσικά για το καλό της πατρίδας μας, αλλοίμονο.

*αν είσαι εγγλέζος, ρώσος ή κινέζος τηλεφώνα να δούμε πόσο πάει, απέναντι βλέπει θάλασσα.

7 σχόλια:

  1. ας ελπίσουμε για το καλύτερο. Όπως και να έχει καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι τελευταίες σου δύο παραγράφους τα λένε όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσίλλα το off να ησυχάσεις! υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα "προχτές" είχαν έννοια να κάμνουν προεκλογικές εκστρατείες και τα άφησαν όλα στον αυτόματο. έτα ούλλα τζιαμέ τωρά βουνάριν. Ανεύθυνοι μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ..! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ..! ( αυτό είναι η δήθεν ¨άτακτη χρεοκοπια¨που σας τρομοκρατούν..! ) την επομενη το ευρω θα βρεθει στα ...ταρταρα , απλά μπλοφάρουν για να σας ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ( όπως την δική μας , εδώ στην Ελλάδα..! ) ΑΔΕΛΦΙΑ , ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ( για πιστόλια , κροτάφους , ΧΑΟΣ..! ) και είδατε που καταλήξαμε , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ , ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ Ο Λ Α . . !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανωνυμε πιο πανω αδελφέ σε εσάς τα δώσαμε όλα σε δάνεια και ομόλογα και ύστερα τα κουρέψαμε για να σωθειτε. Οι μόνοι που μας δίνουν λεφτά να συνεχίσουμε είναι οι Τροϊκανοί. ΄Ηδη έδωσαν 10 δις στη Λαική. Ας κοιτάξουμε να δούμε τα λάθη μας και να μην μας φταίνε παντα οι άλλοι.
    ιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχα ψοφάω. Συγγνώμη αλλά αυτό που θες να φύγεις από την Κύπρο κολυμπώντας με αποτέλειωσε χαχα!

    Υ.Γ. Αγαπητέ Ίων, το "σε εσάς" εκτός που μου φαίνεται επιθετικό, είναι και η μισή αλήθεια.Η άλλη μισή είναι ότι το ίδιο συνέβη και με την Ισπανία την Πορτογαλία, την Αργεντινή και άλλες χώρες αλλά μόνο την Ελλάδα κοιτάμε.Φυσικά για όλα αυτά φταίμε μόνο εμείς και ποτέ οι άλλοι.Φταίνε ας πούμε καμιά δεκαριά χώρες (η Κύπρος αλήθεια σε τί ακριβώς έφταιξε που η οικονομία της πήγαινε τόσο καλά σε σημείο να φεύγουν Έλληνες για να βρούν δουλειά εκεί;)και η Τρόικα ποτέ.Ας καταλάβουμε επιτέλους πως δεν είναι μόνο τα λάθη μας που μας έφεραν ως εδώ αλλά και η εμμονή της Ευρωπαικής "ένωσης" να υπερμεγενθύνει τα λάθη για να μασάει μια ζωή λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή