Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το γαμήσι

Κάθομαι και ακούω βαριεστημένα τις μαλακίες του συνομιλητή μου και σκέφτομαι πως αν ήθελα να με γαμήσει θα τον άκουγα με προσοχή γέρνοντας μάλλον προς το μέρος του κάνοντας πως με ενδιαφέρουν αυτά που λέει και ίσως έκανα και καμιά καίρια ερώτηση από αυτές που μου έρχονται σαν αναλαμπή και με κάνουν να φαίνομαι έξυπνη και αυτό θα τον ενθουσίαζε ακόμα περισσότερο και θα συνέχιζε να μιλά αλλά τώρα πλήττω παίζοντας με το καλαμάκι μου και αργότερα κάθομαι και ακούω με προσοχή τις μαλακίες κάποιου άλλου συνομιλητή μου επειδή θέλω να με γαμήσει και γέρνω προς το μέρος του και τον αγγίζω απαλά στο μπράτσο και τον κοιτάζω γλυκά δείχνοντας του πως αν ξεστραβωθεί και με δει θα σταματήσει να λέει μαλακίες και αυτός μετά κάθετε και ακούει με προσοχή τις μαλακίες της συνομιλήτριας του που θέλει να τη γαμήσει αλλιώς δεν θα άντεχε να την ακούει κι εγώ σκέφτομαι πως γίνονται πολλές άσκοπες συζητήσεις για ένα γαμήσι και αν είναι να γίνει να γίνει με το σωστό ζεύγος ανθρώπων δηλαδή εμένα και αυτόν που θέλω να με γαμήσει γιατί οι δυο μας δεν λέμε ποτέ μαλακίες και όχι με εμένα και αυτόν που θέλει να με γαμήσει ή με αυτόν που θέλω να με γαμήσει και αυτήν που θέλει να γαμήσει. Γάμα τα. 


14 σχόλια:

  1. esfi3an oi piraes ....
    mpas kai mas perigrafis kamia diki sou katastasi pou itheles na gini kati ALLA prin ani3i to stoma tou kai 3enerosis .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θελω οξυγονο τελικα να θκιαβασω τα ποστς σου! Βαλλε τελίες να αναπνεω. Δυσκολευκουμε... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 τελίες. Προοδεύεις! Κατά τα άλλα η φάση σαν inception μου ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. No more talks.... Τωρά μόλις εκατάλαβα γιατί δεν έχω υπόθεση! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόση δυσκολία για κάτι που ακόμα και τα σκυλιά καταφέρνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ γαμησι ρε παιδι μου. Σε καποιο χύσιμο εχαθηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρες.
    Ολόκληρη η ανθρωποότητα τζιαι οι πολιτισμοί της εν χτισμένοι γύρω που ένα γαμήσι. Εγίναν πόλεμοι για ένα γαμήσι. Εγραφτήκαν έπη. Εσκοτώθηκε κόσμος για ένα γαμήσι.
    Τζιαι εσύ περιμένεις να την γλυτώσεις με μιαν συζήτηση; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ouf m na s po ego, epd akousa polles malakies mana m ospou na me gamisi, en ajizi ta evloimena. an en mikro pososto malakion ek stomatos p prepei na anextis tote ok, an prepei na s prisi ta oumpala gia ena katsimo asto shiesto, allon.
    epd sinexizete, k akouis kamposes malakies k skeftese ama xortasis llio skeftese tora ajizi touto oullo gia llio gamisi? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γαμήσε τα ένα πράμα. ολόκληρη διαδικασία το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. en touto pou leme fucked up conversation?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ετο γιατι εχουμεν υπογεννητικοτητα μες τουν τον τοπΟΟΟ! Ειστε ουλλο λογια! Εργα ΓΙΟΚ! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βάλε καμιά τελέια να χαρείς και εν μπορώ άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή