Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

pee on wheels

Με αφορμή τον ποιητικό λόγο του Panic τζαι με την ευκαιρία της επαναλαμβανόμενης επιτυχίας μου τον τελευταίο τζαιρό να οδηγώ στο highway χωρίς να κατουρηθώ στα μισά του δρόμου τζαι να γυρεύκω βενζινάδικο μες τες ερημιές (εξέρατε το ότι τα βενζινάδικα έχουν τουαλέτες τζαι στην Κύπρο εκτός που τες αμερικανικές ταινίες;;), αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο σε κάποια τραγικά περιστατικά ταξιδιωτικού κατουρήματος, όπου η προοπτική να τα κάμω πάνω μου ήταν τζει που την πιθανή αλλά τελικά η αυτοσυγκράτηση τζαι η αξιοπρέπεια μου βγήκαν νικήτριες.

Στο αυτοκίνητο μου. Έθελεν η μάνα μου να την πάρω να προσκυνήσει σε μιαν εκκλησιά πας σε κάποιον βράχο σε ένα χωρκό. Εγώ εν έθελα αλλά ήταν που τζείνες τες περιπτώσεις που εν μπορούσα να αποφύγω οπότε ήμουν που την αρχή μες τα νεύρα, εν εβρίσκαμε που στ’ ανάθεμα ήταν γιατί εννοείται ότι εχαρατζίστικα τζαι εννοείται ότι ερώτουν φωναχτά το σύμπαν που στ’ ανάθεμα ήταν κάμνοντας τη μάνα μου να αρχίσει τους εξορκισμούς, τζαι εκατουρκούμουν τόσο πολλά που ενόμιζα εννά εκραγώ μέχρι να καταλήξω σε ένα περίπτερο να ρωτώ απελπισμένη την περιπτερού αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη τουαλέτα της. Δίστασε για περίπου πέντε μαρτυρικά δευτερόλεπτα πριν με αφήσει, ευτυχώς πρόλαβα τζαι γλύτωσε τη λαντούα μπροστά στο ταμείο.

Στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο. Είχα φύει που το σπίτι καμιά ώρα πριν, ήταν ξημερώματα, κρυαδούα, εκαρτέρουν στην στάση τζαι εφύσαν, ήρτεν τζαι ξεκινήσαμε τζαι εσούζετουν πας τον «νέο δρόμο» που υποτίθεται εν νέος αλλά που τα πατσιαρίσματα που του κάμνουν τόσα χρόνια εγίνηκε σαν το τέρας του Φράνκεσταιν, εν τζαι θέλει τζαι πολλά. Υπέφερα σιωπηλά, υπέφερα μισομουγκρίζοντας, υπέφερα χαϊδεύοντας στοργικά τα ποτέθκια μου για συμπαράσταση στο δράμα τους, αναρωτιόμουν αν μπορώ να πω στον οδηγό να σταματήσει κάπου, ευτυχώς εβούραν σαν τον πελλό τζι εγώ εκάρφωσα τα μάτια μου πάνω στο ρολόι του λεωφορείου τζαι εμέτρουν τα λεπτά που επερνούσαν. Στο ράουνταπάουτ του Καλού Χωριού επανηγύριζα, μόλις φτάσαμε στο αεροδρόμιο εσκέφτουμουν να αφήσω τη βαλίτσα μου τζιαμέ που ήταν τζαι να πάω βουρητή τουαλέτα, τελικά άντεξα, μπήκα μέσα τζαι έτσι όπως εν απέναντι στην άλλη άκρη οι τουαλέτες, επήα κιουρία με τη βαλιτσούα μου ολόισια μέσα.

Στο αεροπλάνο. Εξανάγραψα για την πιο επεισοδιακή πτήση της ζωής μου, ένας συνδυασμός θρίλερ, τραγικής ειρωνείας, fasten your seatbelts, δράματος και κατουρήματος. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, οι μισοί επιβάτες εκάμαμε ουρά στες τουαλέτες τζαι εκοιταζόμασταν με ένα ύφος «εκατάφερα τα», τζαι δεν εννοούσαμε «δεν έπαθα υστερία», «δεν λιποθύμησα», «δεν σηκώθηκα πάνω να ουρλιάζω αφήστε με να φκω» αλλά «δεν εκατούρησα πάνω μου».

Τζαι ένα αστείο για το τέλος, όπου η πρόσβαση σε τουαλέτα ήταν πανεύκολη, σε τρένο αλλά το τρένο εσούζετουν. Τζαι επειδή εσούζετουν ήταν λλίο δύσκολο να πετύχεις τη τουαλέτα αν δεν έθελες να έσιεις άμεση επαφή με το σελλί το οποίο δεν ξέρεις πόσοι κώλοι είχαν επισκεφτεί προηγουμένως. Τσουλλοκαθιστή, να προσπαθώ να πετύχω τον κινούμενο στόχο χωρίς να τα κάμω κάτω ή πάνω μου, η επιχείρηση ευτυχώς στέφθηκε με επιτυχία τζαι ήμουν τόσο χαρούμενη για αυτό που εκατάφερα, που ήθελα να το κάμνω ανακοίνωση σε όποιαν συνεπιβάτισσα έβλεπα μπροστά μου.  


24 σχόλια:

  1. εξέρατε το ότι τα βενζινάδικα έχουν τουαλέτες τζαι στην Κύπρο εκτός που τες αμερικανικές ταινίες;;-----πέρκει να σοβαρομιλάς!!! τζει τι, εν ανοιχτές άμα εν κλειστό το βενζινάδικο; ή πάεις τζαι ζητάς το κλειδί που τον πεζινάρη μόνο; :/

    έτυχε μου 2-3 φορές στο μετρό στην Αθήνα. μέγα ρεζίλι να πηαίνεις στον σταθμάρχη να του ζητάς να πάεις τουαλέτα γιατί "εν ανάγκη". ένοιωσα σαν τη μαθητριούλα πάλε.

    άσε που έχω το απορία... άμα σε πιάσει κανένα κόψιμο σε τούτες τες τάχα ευρωπαϊκές, πολιτισμένες χώρες, τζι εν είσαι κοντά στο σπίτι σου, πρέπει να περιμένεις λεωφορείο/μετρό/τραμ κλπ, συν το περπάτημα ως τη στάση/ως το σπίτι, ΤΙ (βασικά ΠΟΥ) σκατά κάμνεις; :O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουουου λύσεις πολλές:
      α.υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες, οι οποίες εν πεντακάθαρες.
      β. αν δεν έσιει δημόσια τουαλέτα κοντά, πάεις σε ένα οποιοδήποτε καφέ/μπαρ/εστιατόριο, βουράς στην τουαλέτα, τζιαι μετά αφήνεις 50 σεντ.
      (το μούχτην επέθανε)
      γ. αν δεν έσιεις πρόσβαση σε καμιά που τες επιλογές, πάεις σε ένα πάρκο, τζιαι φςςςς ετέλειωσες.

      :)

      Διαγραφή
    2. @Moonlight εν ακοικτές συνέχεια μάλλον, έννεν μες το γραφείο-ταμείο. στο μετρό έν ήξερα ότι σε αφήνουν!! θα εγλυτώναν πολλές επισκέψεις πολλά goodys mcdonalds. αλλά που την άλλη στα goodys mcdonalds εν ρωτάς κανέναν ;-)

      τζαι σε καφέ έτυχε να πάω. σε πάρκο Δεσποσύνη ελπίζω να μεν μου τύχει αλλά αν τύχει να έχω σακουλούι μαζί μου :-)))

      Διαγραφή
    3. Ανοιχτές συνέχεια α; Τωρά προσπαθώ να με φανταστώ να πρέπει να πάω σαν είμαι μόνη μου. Νομίζω θα εκατούρουν πάνω μου μες στο αυτοκίνητο παρά έξω που την τουαλέτα του βενζινάδικου που το φόο μου!

      Κανονικά εν σε αφήνουν αλλά είμαι τόσο γλυκό πλάσμα που δεν μπορούσαν μου πουν όχι. Όι σοβαρά, κανονικά εν αφήνουν, αλλά καμ ον. Άμα πρέπει να πάεις τζαι ρωτήσεις αν υπάρχει κάπου μια τουαλέτα να χρησιμοποιήσεις νομίζω εν δύσκολο να σου πουν όι, να πάεις αλλού. Στα μακ ντονς νομίζω πλέον θέλουν απόδειξη για να μπεις στες τουαλέτες. :S

      Δεσποσύνη, έχει και πόλεις όπου οι δημόσιες τουαλέτες έννεν τζαι τόσο καθαρές, τζαι οκ, πέρσοναλλυ εν κάθουμαι πάνω στο σελλί σόου εν δύσκολο άμα έχεις κόψιμο να εξυπηρετηθείς στέκοντα νομίζω. :/

      Διαγραφή
    4. εντάξει, νύχτα ούτε εγώ θα επήεννα πιστεύκω :/ τι θα έκαμνα, εν ξέρω :-))

      απόδειξη!! φακ :/ τζαι που τότε που άνοιξε στη Σκαρίνου νοιώθω το σαν backup :/

      το μετρό της Αθήνας εν τόσο αποστειρωμένο που μου φαίνετε περίεργο το ότι έσιει τουαλέτες :ΡΡ

      Διαγραφή
  2. αχαχαχαχαχαχαχα....ξεκαρδιστικη αφηγηση οπως παντα!μανα μου ουφ μου, νασε καλα για την πληροφορια των βενζιναδικων.σωζεις με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. picture this: Αύγουστος, Επιστροφή Κυριακή από Πρωταρά προς Λευκωσία. Ουρέεες ατέλειωτες. Η κύστη μου έτοιμη να εκραγεί. Να κάμνω αυθυποβολή "εν κατουρκούμαι, εν κατουρκούμαι". Να σφίγγουμαι. Να κάμνω ότι εν το σκέφτουμαι. Τίποτε εν πιάνει. "Σταμάτα δαμέ τωρά διαφορετικά επήεν το αυτοκίνητο" "Α;;;;;;" "Σταμάτα είπα". Σταματούμε στην λωρίδα ασφαλείας. Κατεβαίνω κιουρία... Ανοίουμεν την πισινή πόρτα για κάλυψη. Η φίλη μου έρκεται για "ενίσχυση" με τον ττόρο τζιαι βάλλει τον σαν το παραβάν για να μεν φαίνουμαι. Τσουλλοκάθουμαι. Όιιιι... εν ετέλειωσεν τζιαι αναπαύτηκα. Είμαι τζείνη που είδετε ούυυλλοι μες το highway να κάθεται με τον κ..ο προς τα έξω δείθεν για να μεν την δει μάτι.

    Ότι εν έχω προσανατολισμό έξερα το. Αλλά ούτε τζιαι του σώματος μου ρε κουμπάρε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-)))) αναρωτιόμουν αν γίνεται τούτο που έκαμες, τεχνικά εννοώ :-)))

      εν τους έβλεπες άρα εν σε έβλεπαν ούτε τζείνοι, που εν το πρόβλημα;; :ΡΡ

      Διαγραφή
  4. xaxaxaxa τέλεια.2 περιστατικά!!! πιο πρόσφατο. Από νυχτερινή έξοδο στην Λάρνακα επιστρέφω πίσω Λεμεσό. Πριν να έβρω την πορεία μου στο προς το highway εχάθηκα για μια ώρα μεστους δρόμους της Λάρνακας με 5 diet seven up να ρέουν μέσα μου (δεν πινώ ποτό). Βρίσκω το Highway και κατευθύνομαι προς την Λεμεσό. Να μεν μπορώ να κάτσω παστην καρέκλα, να σηκώννω το κορμί μου πάνω, πάνω για να μεν πιέζεται η κύστη μου. Τεσπα λλιον πριν να μπω καλά καλά στην Λεμεσό σταματώ το κάρω μου μπροστά που κάτι θάμνους τζιαι κατουρώ. Απόλαυση..άσε που εκατούρουν μελωδικά γιατί τζείντη μέρα ήταν το opening του dolce και άκουετουν ως το Highway.Nομίζω εν jlo που έπαιζε:)))) δεύτερο case εκδρομή στις Πλάτρες, 15 αυγουστο και στην επιστροφή να σπάσω της κατούρας , ξέρεις πως παν τα αυτοκίνητα σημειωτό έτσι μέρα. Αύγουστος και που την κατουρκά που ήθελα να σύρω έπιασε με το ρίγος και κοντεύκουμε της Τριμήκληνης που εν το χωρκό του παπά μου. Το δεύτερο χωράφι εν της θείας μου. Και όπως επαένναν τα αυτοκίνητα σημειωτό έβλεπες μια μέστο δρόμο να βουρά προς το περβόλι. Εκατέβηκα εκατούρησα και ήταν τεράστια απόλαυση. Μάλιστα εκατούρησα και λλίον πάρακατω ξανά στο καφενέ του χωρκού. Εν είχε έτσι τέλιο πράμα:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τούτο με το σήκωμα του κορμιού κάμνω το τζι εγώ, εν ξέρω αν βοηθά ή εν ψυχολογικό :-)))

      παιδί μου, δεν πίνεις 5 υγρά αν πρόκειται να μείνεις μες το αυτοκίνητο πάνω που τρία λεπτά :-)))) αλλά η απόλαυση όταν τα φκάλλεις, πράγματι εν άλλο πράμα :-))

      υγ. ρε μα είσαι που Λεμεσό;;!!

      Διαγραφή
    2. Mάλλον εν ψυχολογικό:))) Την απόλαυση ξέρεις την τζιαι εσύ!!Ωραίο πράμα :)))

      Ναι είμαι Λεμεσιανή αλλά μένω Λευκωσία τα τελευταία χρόνια γιατί δουλεύω. Τα ΣΚ (ένα με ένα στα σίγουρα) πάω Λεμεσο στους γονείς μου!:)))))

      Διαγραφή
  5. και το spirit μου το λεμεσιανο γτ εν το πιασες?:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμουν έγκυος τζαι εθκιανευκούμαστεν με τον λατρεμμένο στο κεντρικό Λονδίνο. Άξαφνα ήρτεν μου έντονο το αίσθημα του κατουρείν!!!! Τότε, εν ηξέρω αν τες έχουν ακόμα, είχαν κάτι τουαλέτες πάνω στο πεζοδρόμιο, έβαλλες το σελινούι σου, τζαι άννοιεν σου, εκατούρας, άννοιεν η πόρτα, έφκαιννες κυρρρία, εξανάκλυεν τζαι εκαθαρίζετουν αυτομάτως η τουαλέτα (ήταν πεντακάθαρη by the way) τζαι ούλλοι χάππυ. Είχα πάντως την αγωνία τζαι την απορία, αν έθελα παραπάνω ώρα να ξαλαφρώσω, ήταν να προλάβω, όξα ήταν να ανοίξει η πόρτα της υπεραυτόματης αυτής τουαλέτα τζαι να προσφέρω θέαμα στους κρυόκωλους τους Λονδρέζους!!! "Μια κυπραία στα Λονδίνα" έναν πράμαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-))))) κατούρημα με το χρονόμετρο!! σαν βασανιστήριο ακούεται :/

      Διαγραφή
  7. Μια φίλη παλιά μου είχε πει ότι τα βενζινάδικα είναι υποχρεωμένα δια νόμου να έχουν ανοικτές τις τουαλέτες τους επί 24ώρου βάσης. Αγαπώ McDonalds για την ελεύθερη πρόσβαση στις δικές τους σε όποια χώρα και αν βρεθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν πράμα ρε κουμπάρε να σε πιάνει να θέλεις να κατουράς τζιαμέ που εν πρέπει; Τστστς. Ο χάρος μου ρε Ουφ! Που 'σαι να μεν έσιεις επιλογήν τζιαι να πρέπει να τσουλλοκάτσεις στες λαξιές τζιαι στα ακάμωτα μέσα στη νύκτα! Αυτά είναι! Έχω φθόνο του πέους σε τέτοιες περιπτώσεις! Γες, Ι ντου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ιστορίες κατουρήματος!
    Για μένα το χειρότερο εν η φάση που κρατιέσαι τόοοοση ώρα, φτάνεις έξω από την τουαλέτα, εκείνα τα βασανιστικά δευτερόλεπτα μέχρι να πετάξεις τσάντα, σακκάκι, κλειδιά κτλ όπου φτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-))))))) ναι!! ή να είσαι σε καφέ κλπ τζαι να έσιει άλλην μέσα τζαι να καρτεράς τζαι να καρτεράς τζαι τζείνη να ζει το δικό της δράμα μέσα τζι εσύ να καρτεράς...

      Διαγραφή
  10. πριν λλιες μερες επροεκυψε ενα ταξιδι με τρενο, διαρκειας 15 λεπτων. Στην επιστροφη εθελα τζιε εγω να κατουρησω αλλα λογω του οτι ηταν τοσο μικρο ταξιδι εβαρκουμουν να σηκωστω να παω να βρω τουαλετα τζιε ειπα θα παω στο σταθμο.
    εκαταντησα να μετρω δευτερολεπτα γιατι που ενα σημειο τζιε μετα εσκεφτουμουν οτι ειμαστε τοσο κοντα που μπορει να φτασουμε σαν ειμαι στην τουαλετα, τζιε δεν ξερω ποση ωρα θα εν η σταση, αν θα μου πιαν τη βαλιτσα κτλ. Εφτασαμε αισιως, παω να φκω που την πισω πορτα του βαγονιου τζιε η τουαλετα ηταν πισω μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή