Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Χειμωνιάτικο

Βαρέθηκα να κρυώνω, τζαι ακόμα Δεκέμβρης είναι. Άλλες φορές έτσι θερμοκρασίες βλέπουμε Φλεβάρη, μετά έρχονται τα χελιδόνια, οι αθασιές, η άνοιξη, οι μελισσούλες, η ζέστη, τα κουνούπια, οι κατσαριδούλες, τα νεύρα για τα κουνούπια, τα νεύρα για τις κατσαριδούλες, τα νεύρα για τη ζέστη, τα νεύρα για το πόσο γρήγορα έφτασε το φθινόπωρο κλπ.

Απολογούμαι που δεν έβαλα κάτι σε δημοπρασία, αλήθεια, έβαλε κανένας τίποτε; Εκτός που δεν είχα τίποτε να βάλω, είμαι σίγουρη ότι θα έμπαινα στον πειρασμό, όσα μάζευα να τα χρησιμοποιήσω για χριστουγεννιάτικα δώρα. Πόσων χρονών το βαφτιστήρι θεωρείται ώριμο τζαι εν θέλει δώρα; Εννιά εν καλά; Αν σκεφτείς ότι του παίρνω βιβλία από τότε που δεν ήξερε καν να διαβάζει τα οποία δεν έχει διαβάσει ποτέ, πρέπει να με μισεί άρα μάλλον καλό θα του κάνει να μεν του πάρω τίποτε.

Κόλλησα με το Downton Abbey, οι ατάκες της Maggie Smith και η φάτσα του μπάτλερ όλα τα λεφτά. Καλά, τζαι ο Μάθιου, ναι ξέρω το μεν μου το πείτε.

Είδα μια παράσταση όπου έπαιζε ένας ηθοποιός ο οποίος μου φαινόταν πολύ ωραίος και σκεφτόμουν όσο τον έβλεπα κρίμα που δεν είναι πιο γνωστός και κάπου τον ξέρω και τελικά έμαθα ότι παίζει σε κάτι σειρές του σίγμα και τον ξέρω από μια διαφήμιση, μια χαρά ήμουν στην άγνοια μου.

Είδα και την Όπερα της Πεντάρας. Εχμφ. Ναι, αντί να ληστέψεις μια τράπεζα, ιδρύεις μια και ληστεύεις όλο τον κόσμο, καταλάβαμε ότι ταιριάζει με τη σημερινή κατάσταση, μη μας κουνάς το κεφάλι, μη μας κλείνεις το μάτι, δεν παίζεις σε επιθεώρηση, το καταλάβαμε λέμε.

Έμαθα ότι έχουμε πετρέλαιο και ότι είναι πολύ εύκολο να το βγάλουμε και να το φάμε. There will be blood, και τους άπληστους έχουμε, και τον παπά και τα αρνιά, να θυμηθώ να μην ανοίξω την τηλεόραση.

Τα γατιά της γειτονιάς μου, τα σιχαίνομαι, τα γατιά της γειτονιάς μου τα σιχαίνομαι, πάλι κλαίνε καυλωμένα και με πρήζουνε, πάλι κλαίνε καυλωμένα και με πρήζουνε. Μάνα μου τα, στον ρυθμό αυτού

Βρήκα ποσκόλιο στο google translate. Βάζω hamlet και μου βγάζει χωριουδάκι, βάζω Hamlet και μου βγάζει Άμλετ. Respect. Σε λίγο θα πετάσσω αυγά στον τοίχο τζαι θα τα παρακολουθώ να τρέχουν, μούγιες σκοτώνω πιλέ. Πατήστε το μεγαφωνούι


12 σχόλια:

  1. Εβαρέθηκα την κρυάδα, θέλω να έρτει καλοκαίρι τζαι εν θα παραπονιούμαι. Τα πόδια μου εν τα νοιώθω εδώ και αρκετό καιρό. Εκουράστηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν μου αρεσκει ο χειμωνας...εν μπορω τες μικρες μερες...την κλεισουρα τζιαι τες παγωνιες...ουφφουυυυυυυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ου γαμώτο μόνο εγώ είμαι κρυά δαμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα χα, έχεις τρελά κέφια βλέπω Ουφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί μολις ετελειωσα να θκιεβάζω το ποστ η εκφραση που ηρτεν στο νου μου εν το "τρεις λαλούν και δυο χορεύουν";;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα.....όπως λέμε τα παιδιά της γειτονειάς σου με πειράζουνε.....ούλλον πάρτυ με ούζα οι κάττοι. Σοβαρά τζιαι δαμέ ρε Ούφ! Παίζει κάτι στην ατμόσφαιρα της Λεμεσού;Για να καταλάβω δηλαδή! Έναιν την άνοιξη που ζευκαρώνουν; Εκατέντησα να νιαουρίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή