Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η εορτάζουσα σαμαρείτισσα




Πρώτα από όλα να σου πω ότι κάπου είχα ακουστά την ιστορία του καλού σαμαρείτη οπότε τον έψαξα στο google μπας και βρω τι σου αρέσει για δώρο, διάβασα και την ιστορία του και ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω με την απορία γιατί επέλεξες αυτό το όνομα για το μπλογκ σου αλλά μετά βρήκα και την καλή σαμαρείτισσα πράμα που μου δημιουργεί ακόμα περισσότερες απορίες ως προς το πώς είναι δυνατόν η εκκλησία να έφτασε δαμέ που έφτασε με έτσι τέλειο αρχηγό αλλά ξέφυγα που το θέμα, κομμένες οι αδιάκριτες ερωτήσεις αφού αυτός είναι ο secret santa και όχι ο Πίκος Απίκος και τα δώρα σου να τα θεωρήσεις και δώρα γενεθλίων αφού αυτές τις μέρες κλείνει ένα χρόνο το μπλογκ σου και από του χρόνου να γράφεις πιο συχνά για να σε μάθουμε καλύτερα για να σου κάνουμε ακόμα πιο τέλεια δώρα από τα φετινά κουγχκουγχκουγχ.

Ωραία αυτή η φάση με τον secret santa και σου ζητώ συγνώμη που δεν είμαι ο Bill Gates, άλλωστε σύμφωνα με το τελευταίο σου ποστ έχεις τις αμφιβολίες σου για τη φιλανθρωπία και δεν σε αδικώ. Προσωπικά προτιμώ τη λέξη αλληλεγγύη και εμπνευσμένη από το δώρο του Bill και παρακινημένη από την επιθυμία μου να τον κατατροπώσω από την κορυφή του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αν θέλεις και ένα αληθινό χειροπιαστό δώρο μπορώ να σου στείλω αυτό το ημερολόγιο του Sirius Dog Sanctuary το οποίο αγόρασα με μετρητά τα οποία μπήκαν σε φάκελο ο οποίος θα δοθεί στο καταφύγιο, στο λέω αυτό για να ξέρεις ότι καμιά φορά πιάνει τόπο και ότι κάνουν απίστευτη δουλειά εκεί, στο διαβεβαιώνει και ο σκύλος μου.

Πάμε στα δώρα σου.

Ένα τραγούδι που μου θύμισε η ιστορία της συνονόματης σου

Ένα αιρετικό τραγουδάκι από τον Γιάννη Αγγελάκα

Μια μπαλάντα από τον Elvis Presley η οποία άμα την ακούω με κάνει δεκαεξάχρονη στην Αμερική της δεκαετίας του πενήντα

Μια ταινία με μια κάποια σχέση με αστρονομία 

Και μια έκπληξη από τον πιο αγαπημένο μας… εχμφ εξωγήινο :-)


Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά!! 



4 σχόλια:

  1. ωωωωωωωωωωωω! Απίστευτο! Σε υπερευχαριστώ για όλα τα δώρα αλλά κυρίως για το ότι εμπήκες σε τοοοσο κόπο να ψάξεις στο μπλογκ μου για πράματα που μου αρέσουν για να βρεις κάτι σχετικό ναμου χαρίσεις.

    Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2014 και για όλα τα επόμεναχρόνια που αλκολουθούν. Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαίρομαι που σου άρεσαν τα δώρα σου :-))

      ευχαριστώ για τις ευχές, καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές και σε σένα!!

      Διαγραφή
  2. Μπραβο Ουφ!Μου αρεσε.Κορουδες καλες γιορτες τζιαι παντα υγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή