Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Movie post

Κανονικά τούτο το ποστ έπρεπε να είναι μέρος της σειράς oh my love αλλά έχασα που τα καλά τον λοαρκασμό τζαι πρέπει να κάτσω να μετρήσω πόσα ποστ έκαμα τζαι φυσικά βαριέμαι. Είδα κάμποσες ταινίες τες τελευταίες μέρες, τζαι πιο παλιές τζαι καινούργιες, μόνο το August: Osage County δεν άντεξα να δω από όσες πήρα, με το κεφάλι ψηλά τζαι έτοιμη για καυγά ομολογώ ότι φακκκκά μου η Meryl Streep, όσο τζαι αν μου αρέσκει ο Benedict Cumberbatch δεν άντεχα να περιμένω να εμφανιστεί, έτσι έκλεισα το.

Τωρά η Meryl θα μείνει άυπνη μια βδομάδα.

Είδα το 12 years a slave τζαι πιστή στες αξιόλογες κριτικές μου, βασισμένες στην ιστορία του κινηματογράφου τζαι στην απεικόνιση της πραγματικότητας πάνω σε μοτίβα συμπεριφορών βασισμένων σε μαλακίες γράφω τόση ώρα, ο τύπος επέρασεν δώδεκα χρόνια δουλείας τζαι ούτε μια ρυτίδα δεν έφκαλε, ούτε μια άσπρη τρίχα, κούκλος ήταν κούκλος έμεινε.

Ναι, η πίεση κάμνει με ρηχή, τι θέλετε;

Είδα το Her. Ρομαντική κομεντί με έναν μόνο άνθρωπο. Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει. Ο Joaquin Phoenix αρέσκει μου που το Gladiator, ήταν ο μόνος λόγος που άξιζε να δεις τον μάξιμους βαρηλάτικους αιμοβόρικους, δεν υπάρχει ταινία που να μην είναι τέλειος.

Μέχρι που είδα το The Master.

Το ότι είδα δύο τόσο διαφορετικές τέλειες ταινίες με τον ίδιο πρωταγωνιστή σε δύο τόσο διαφορετικούς τέλειους ρόλους μέσα σε δύο μέρες, εμπλόκαρε τον εγκέφαλο μου. Σαν να μεν έχω ένα σωρό πράματα να κάμω, κάθομαι τζαι βλέπω συνεντεύξεις του στο YouTube τζαι φωτογραφίες του στο google images.


Τωρά ψάχνω κανένα fun club να γίνω μέλος. Ευτυχώς δεν έχουμε σχολείο αύριο έτσι μπορώ να ξενυχτήσω. 


12 σχόλια:

  1. the master! o P.T. Anderson εν ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ Χοακίν Χοακίν.

    ού είδα τζιαι εγώ πολλές ταινίες. ακου:
    Blackthorn: http://www.imdb.com/title/tt1629705/ (ευχάριστο γουεστερνάκι)

    Only lovers left Alive: http://www.imdb.com/title/tt1714915/ (κινηματογραφικό ποίημα, άρεσεν μου πολλά!)

    The Hunt http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=tt_rec_tt (το 8.3 που έσιει εν λίο...)

    Ευτυχως που "είδες" εσύ το Όγκουστ, γιατί είχα τες αμφιβολίες μου. Μερσί και μποκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ναι :-)

      love Stephen Rea - love Tom Hiddleston, θα τες ψάξω!!

      είδα The Hunt, θα συμφωνήσω, τι ταινία...

      το August πολλά πομπώδες μου φάνηκε, δεν θα το άντεχα. το έκλεισα τζαι έβαλα μιαν αγγλική ταινία, το Angels' share, πολλά καλή.

      Διαγραφή
  3. Είδα το The Master εψές.
    :(
    Επερίμενα ως το τέλος την αποκάλυψη, την συνδετική σκηνή. Άφηκεν μου την αίσθηση του ανολοκλήρωτου. Ωραία, είδα στιγμές που τες ζωές τους. Τζιαι κανένας ηθοποιός εν με άφηκε παραπονεμένη. Αλλά εν είσιεν πλοκή. Τζιαι χωρίς storytelling εν τες απολαμβάνω τες ταινίες. Κρίμα κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί λες πως δεν είσιεν πλοκή;

      να σου πω πως την είδα εγώ; ήταν ο Χοακίν τζαι εβολόδερνε τζαι εγνώρισε τυχαία τον Φίλιπ που επερίπαιζε τον κόσμο τζαι εβάλθηκε να κάμει άνθρωπο/πειραματόζωο τον Χοακίν αλλά ο Χοακίν ήταν ανεπίδεκτος χειραγώγησης οπότε εξαφανίστηκε.

      :-))

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά...ε και;
      Ο Φίλιπ γιατί έθελε να τον βοηθήσει; γιατί ήταν καλός άθρωπος; γιατί ήθελε να δείξει στους "ακόλουθους" του ότι ως τζιαι πελλούς θεραπεύκει; Ήταν εκμεταλλευτής; Στο σημείο που του "επιτίθεται" με επιχειρήματα ο Μορ, στην αρχή εν ούλλο ζεν αλλά μετά χάνει τον έλεγχο τζιαι ξητιμάζει, φκαίνει εκτός εαυτού τζιαι προβάλλει επιχειρήματα του επιπέδου "αει γαμήσου". Πόσο "γνήσιος" ένει;
      Εν το εμάθαμε ποττέ.

      Ο Χοακίν δυστυχώς εν μου εκίνησε το ενδιαφέρον σαν χαρακτήρας. Ήταν ένα χαμένο κορμί, χωρίς όμως να μου δικαιολογεί το γιατί, κ κυρίως χωρίς να με νοιάζει. ΟΚ, επήεν στον πόλεμο. Αλλά τζιαι πριν, εν ήταν τζιαι πολλά στα καλά του όπως μας τον δείχνει με την κορού. Εν με ενδιέφερε η ιστορία του, γιατί ήταν αποσμασματικά δοσμένη. εκούραζεν με.

      Ήθελα να μάθω για τους χαρακτήρες. Για την γυναίκα του Φίλιπ, που είχα την εντύπωση ότι ήταν ο μάστρος. Γενικά ήταν αποσπάσματα μιας ιστορίας που εννα εμπορούσε να άγγιζε τόσα θέματα: δάσκαλος-μαθητής/ πελλός-νούσιμος/ "αιρέσεις"-ορθολογιστικός κόσμος.

      Διαγραφή
    3. πιστεύκω πως ήταν σίουρα εκμεταλλευτής ο Μάστερ. τζαι όι τζαι πολλά καλός στη "δουλειά" του, για να νευριάσει τόσο εύκολα τζαι να αντιμετωπίζει με έτσι γελοία επιχειρήματα όποιον διαφωνούσε μαζί του. κάποιοι πιστεύκουν ότι τα επίστευκε τζείνα που ελάλεν, ο καθένας ερμηνεύκει το διαφορετικά.

      θα συμφωνήσω ότι δεν είδαμε καθαρά τον λόγο που βοηθά τον Χοακίν. που εν νομίζω ότι τον βοηθά, μάλλον ήβρεν ακόμα έναν ακόλουθο, τρέφεται που τούτους.

      τζαι ο Χοακίν επήεν μαζί του γιατί απλά δεν είσιεν τίποτε να χάσει. άλλαξε τόσες δουλειές, εν ήταν καλά στα μυαλά του τζαι ήταν σκατά η ζωή του οπότε, γιατί όχι; όταν επήεν στη μάμα της φίλης του νομίζω αντιμετώπισεν το πολλά καλά. πάντως σαν χαρακτήρας ήταν απίστευτα απωθητικός.

      τζείνη που με μπέρδεψε παραπάνω εν η γυναίκα του Φίλιπ, πιστεύκω πως επίστεφκε που τα καλά στην αίρεση, γι αυτό εθύμωσε τόσο μετά το φιάσκο στην δεξίωση. αλλά μπορεί τζαι να ήξερεν ότι εν μαλακίες αλλά να εφοάτουν να το παραδεχτεί, θα ήταν σαν να επέτασσε τζείνα ούλλα που είσιεν.

      Διαγραφή