Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Αν είναι να κολαστώ

Είμαι με τες πυτζαμούες μου, τα γυαλλούθκια μου, τα μαλλιά μου να πετούν όπου έβρουν τζαι μάχουμαι να βάλω μες τη τοστιέρα κάτι βάφλες να τες αλείψω με νουτέλα τζαι να κάτσω να τες φάω βουλιάζοντας στην αυτολύπηση του pms όταν έρκεται τζαι ρωτά με αν είδα την ταινία Shame.

Για τζείνους που εν είδαν τη ταινία εν ο θεός τζαι εν σεξομανής τζαι έσιει μια πολλά ωραία σκηνή που βουρά, αν δεν την είδετε να την έβρετε να την δείτε γιατί εν τέλεια.

Τζαι τούτος που με ρωτά αφού έμαθε ότι την είδα τζαι ότι μου άρεσε, πάει τζαι φκάλλει τα ρούχα του, μεινίσκει με τη φανελλούα την αμάνικη τζαι έρκεται να αναλύσουμε αν ο θεός εν καλός ή κακός άνθρωπος σε τούτη τη ταινία. Καλό μου παιδί που πάεις κάθε νύχτα γυμναστήριο, καλό μου παιδί με τους μυς τζαι τες φλέβες που εν έτοιμες να εκραγούν, καλό μου παιδί με τα γαλάζια σου τα μμάθκια, καλό μου παιδί που είσαι τζαι σινεφίλ γαμώτο, τι κάμνεις;!

Εγώ να είμαι κάπως έτσι χωρίς να έχω πιει τίποτε, προσπαθώ να διατηρήσω την αξιοπρέπεια μου τζαι να μεν κάμω όπως την Emma Stone τζαι λαλώ του ότι ο ήρωας μας δεν είναι κακός άνθρωπος, είναι βέβαια προβληματικός τζαι σίγουρα δεν μπορώ να συνδεθώ μαζί του (παρόλο που κατά κάποιο τρόπο μπορώ να συνδεθώ μαζί του, μπορεί όχι λόγω του εθισμού στο σεξ αλλά ούλλοι εν ψάχνουμε πράματα να καλύψουν τα κενά μας;) τζαι ότι νοιώθω λύπη γι αυτόν τζαι δεν τον θεωρώ κακό αφού δεν κάμνει κακό σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό του τζαι ταυτόχρονα αναρωτιέμαι αν η αναφορά στην ταινία είναι καθαρά και μόνο σινεφιλική ή έχει απώτερο σκοπό ο τύπος να με αποπλανήσει μέσω του θεού.

Φαντάζομαι θα δείξει, προς το παρόν έπιασα τες βάφλες μου τζαι ήρτα να έβρω τον θεό στο σινεμά της γειτονιάς του. 


13 σχόλια:

  1. Μα πολλά ωραία σκηνήηηηηη!!!!! Τζι εμείς εσύραμε μια ανάλυση μόλις την είδαμε με τη φιλενάδα, εγώ να νυστάζω σαν δεν ξέρω τι, κάτι που νυστάζει πολλά ξέρω γω, να καθούμαστε στο μπαλκόνι στο παραλίμνι και να κάμνουμε ανάλυση.
    Αλλά ωραία σκηνή, ωραία ταινία, ωραίος ο Μάικλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάρε ένα νυσταγμένο γατάκι http://www.great-pictures-of-cats.com/image-files/cat-pictures-6.jpg

      :-)

      Διαγραφή
  2. Ούφ ξαπόλα τη βάφλα με τη νουτέλα τζιαι βούτα μες το μέλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρώω βάφλα με νουτέλα πάλε, έπρεπε να βάλω μέλι αλώπως ;-)

      Διαγραφή
  3. Yπαρξιακός παραλογισμός? σινεφιλικός? σεξουαλικός? μιαν που ούλλα?Whattttttttt?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλού κακού αποφεύγω τον... έχω ένα παρελθόν φαντασιοπληξίας

      Διαγραφή
  4. μεν το πολλοσκέφτεσαι τζιαι μούνταρε του καλού παιθκιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να κολαστείς, να κολαστείς!!! (όι με τη νουτέλλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεά η Emma Stone, ή τουλάχιστον ημίθεα τζιαι βάλε. Σοβαρά πάντως, το ρυθμόν που έshιει ο "θεός" (ή ημίθεος τζιαι βάλε) στη συγκεκριμένη σκηνή εγώ εν μπορώ να τον κρατήσω ούτε σε 400άριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο το shame + σηκώνει πολλήν ανάλυση!
    Να χαλάσω λίο το mode? --> https://www.youtube.com/watch?v=OuLWDZ8II8A

    ΑπάντησηΔιαγραφή