Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Στην απομόνωση, μέρα 3

Εξυπνήσαμε το πρωί που σειρήνες, έμοιαζε να εν πυροσβεστική, αστυνομία τζαι ασθενοφόρα την ίδια στιγμή. Εν εδώσαμε πολλή σημμασία ως την ώρα που επήα στο σταθμό τζαι είδα τα ούλλα μαζεμένα τζιαμέ, κάποιος αυτοκτόνησε στες γραμμές του τρένου. 

Σκέφτουμαι ότι τούτη ούλλη η αβεβαιότητα τζαι ο τρόμος που μας ταΐζουν οι ειδήσεις, μπορεί να φτάσει στα άκρα πολλή κόσμο με κατάθλιψη. Επεράσαμε ούλλο το πρωί να ακυρώνουμε διακοπές τζαι ήμουν μαραζωμένη, ξαφνικά ένοιωθα πολλά κακομαθημένη. 

Μες το τρένο εθκιάβασα τα μέηλ που τη δουλειά, το HR να μας λαλεί να δουλεύκουμε κανονικά τες ώρες μας τζαι να στέλνουμε αναφορά στον μάνατζερ μας κάθε μέρα. Ίσως τούτο να εν καλό εσκέφτηκα, να με βάλει σε ένα πρόγραμμα που από μόνη μου εν το βλέπω να δουλεύκει. 

Όι πως έκαμα τίποτε ούλλη μέρα πάλε. Με κάποιο τρόπο που ούτε εγώ εκατάλαβα πάντως, όταν έστειλα το μέηλ το απόγευμα στον μάνατζερ μου, δείχνει με σούπερ μπίζι. Πάλε καλά. 

Ως τες 5 εσταμάτησα να δουλεύκω (έκλεισα το μέηλ τζαι τα ττιμς της δουλειάς δηλαδή) τζαι εσυνέχισα τη λίστα με ταινίες να δω στην απομόνωση. Εν να ξεκινήσω με το The Terminal, νομίζω ταιρκάζει με τες περιστάσεις. Ίσως μετά να δω τζαι το Castaway. Καμιά άλλη ταινία με τον Τομ Χανκς αποκλεισμένο κάπου; 
 
 

2 σχόλια:

  1. Όι αλλά δε το κάπτεν φίλιπς έτσι για το γαμώ το του τομ.
    Moonlight.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, εν στη λίστα μου!! Μπορείς να τον πεις αποκλεισμένο πάντως, στο πλοίο! όπως τζαι στο Sully μες το αεροπλάνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή