Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

Ηθοποιός σημαίνει φως

Η πωλήτρια που δουλεύει στη «Μπουτίκ Μαρούλλα» δεν φοράει ποτέ ρούχα από την ομώνυμη μπουτίκ επειδή είναι πολύ άσχημα και φτηνά για το γούστο της. Ντύνετε μόνο από το Designers at Debenhams και στη ντουλάπα της έχει ένα δερμάτινο σακάκι που αγόρασε στο ταξίδι του μέλιτος πριν 14 χρόνια από το Μιλάνο. Τα ρούχα της Μπουτίκ Μαρούλλα είναι καλά μόνο για τις νοικοκυρές φίλες της μαντάμ Μαρούλλα.

Ο κύριος Παύλος, που έχει το ομώνυμο σουβλατζίδικο, δεν τρώει ποτέ από το σουβλατζίδικο του. Τα κρέατα του είναι κακής ποιότητας και δυσκολοχώνευτα από το ευαίσθητο έντερο του. Ο κύριος Παύλος με το ομώνυμο σουβλατζίδικο τρώει μόνο σε καλά εστιατόρια και στο τσακίρ κέφι τρώει και σε καμιά ταβέρνα. Από τις καλές, αυτές που παντρεύουν το παραδοσιακό με το γκουρμέ. Τα σουβλάκια Παύλος είναι καλά μόνο για τους πειναλέους εργάτες που κάνουν διάλειμμα από την οικοδομή εκεί δίπλα.

Ο κύριος Σάββας που χτίζει και πουλά σπίτια όταν έφτασε η στιγμή να αποκτήσει το δικό του σπίτι, αποτάθηκε σε μεγαλοεργολάβο ο οποίος του έκανε και καλύτερη τιμή. Αυτά που χτίζει και πουλά ο ίδιος δεν είναι αρκετά όμορφα, αξιόπιστα, γερά και οικονομικά για τη δική του οικογένεια. Αυτά που χτίζει και πουλά ο ίδιος είναι ιδανικά για τα φτωχαδάκια που θα το ξοφλήσουν σε 35 χρόνια.

Ο ζωγράφος κύριος Παρλαπίπας ερωτώμενος κάποτε για το τι είδους πίνακες έχει κρεμασμένους στο σαλόνι του απάντησε ότι δεν βάζει ποτέ πίνακα δικό του στο σπίτι. Τους θεωρεί αποτυχημένη αντιγραφή των έργων του Νταλί και πιστεύει πως ο κόσμος που τους αγοράζει είναι ηλίθιος. Ο κύριος Παρλαπίπας με τα λεφτά που εισπράττει από τα έργα του αγόρασε με δάνειο ένα πίνακα του Νταλί και τον έχει φυλαγμένο σε θυρίδα σε ελβετική τράπεζα.

Η σταρ της λαϊκοποπσκυλάδικης μουσικής Ευλαμπία η οποία την περασμένη σεζόν έκανε αίσθηση με το σουξέ «τσίου τσίου το πουλάκι» σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε ότι σιχαίνεται όλα τα είδη της ελληνικής μουσικής και ότι ακούει μόνο death metal rock. Παραδέχτηκε ότι η ελαφρότητα του λαϊκοποπσκυλάδικου δεν εκφράζει τις βαθύτερες της ανησυχίες αλλά αντιλαμβάνεται ότι αρκετός κόσμος των κατώτερων οικονομικών στρωμάτων πνίγει τους καημούς του και εκτονώνετε τα παρασκευοσάββατα με το λειτούργημα της.

Η διάσημη ηθοποιός Πίτσα Φάτα που έγινε διάσημη μέσα από τη σειρά «Ο Γουμάς» σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μεταξύ άλλων μας είπε ότι στο σπίτι της δεν έχει τηλεόραση και ότι δεν παρακολουθεί ποτέ τις σειρές στις οποίες συμμετέχει επειδή έχει πολύ καλύτερα πράγματα να κάνει, όπως το να φυτεύει λουλούδια και να τα παρακολουθεί να ψηλώνουν. Όνειρο της είναι να παίξει θέατρο στο Broadway και σινεμά στο Hollywood. Καταλαβαίνει ότι αυτού του είδους η ποιότητα δεν είναι δυνατόν να γίνει κατανοητή από τους ιθαγενείς έτσι η επόμενη της δουλειά θα διαδραματίζετε στα κοκκινοχώρια με εξωτερικά γυρίσματα στο Παρίσι και τη Πάφο.

Και τέλος, η μπλόγγερ Ουφ! με τις γνωστές της ιδιοτροπίες, σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να διαβάζει lifestyle περιοδικά, ακόμα και αν τα δίνουν όχι μόνο τζάμπα αλλά και με κολλημένο ένα φάκελο στη πρώτη σελίδα με ένα πενηντάευρω μέσα.


Άμα είναι μωβ το συζητάμε…

12 σχόλια:

  1. χαχα, trueeeeeeeeee, ειδικά τζίνο με τον developer so trueeee!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι βρε! εγώ λέω να δεχτείς αν περιλαμβάνει και πενηντάευρω!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οφείλω να συμφωνήσω με την marcella, πάρε το πενηντάευρω....!
    καλησπέρα αγαπητή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το πιο ωραίο ήταν το "γουμάς" χαχαα, και δεν ξερω καν τι σημαίνει η λέξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. :))) Se epirease polu i sunenteu3i tis Popis Avraam? Oti kai na pei pantws egw eimai mazi tis, tin sumpa8w para polu. Ta lifestyle periodika ti ftaiksan?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν έπιασες την σκέψη του καλιτέχνη αγαπητή! όσο πιο ψηλά φτάσεις τόσο πιο πολύ ψαγμένος γίνεσαι. τζιαι όσο πιο ψαγμένος γίνεσαι τόσο πιο πολλές βαρέλλες πετάσσεις. απλά πράματα!

    τούτο με τα μωβ να το εισηγηθούμε ενεν άσχημη ιδέα χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα δεις ότι τώρα θα είσαι πιο ευτυχισμένη. Γιατί τωρά από ότι κατάλαβα είσαι απλά ευτυχεσμένη :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η τηλεόραση είναι αρκετά καλή για να πάιζει η κα Αβραάμ και να πληρώνεται αδρά -στην συνέντευξη γίνεται αναφορά στο μεγάλο και ευήλιο σπίτι της αν θυμάμαι καλά που μάλλον με τα λεφτάκια της τηλεόρασης το πήρε. Η τηλεόραση είναι επίσης αρκετή καλή για να τη βλέπουμε όλοι εμείς, αλλά αυτή φαίνεται είναι υπεράνω όλων μας... Για αυτό την έχει στην σκοτεινή γωνιά... Τσ τσ τσ...Έφαεμαν μας η κουλτούρα σε αυτό τον τόπο... Ο γουμάς είναι το κοτέστι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ktino έτσι και γίνει κανένας σεισμός εννά βουρούμε τζαι να μεν φτάνουμε...

    marcella & Φώτη δέχομαι, αρκεί να μπορώ να γράφω μετά ότι θέλω!

    Α, μπα? να μάθεις εντατικά κυπριακά ;-)

    oniropolos για όνομα του θεού!! όχι!!!

    homo anisorropus και Ωραία Ελένη:
    η συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν απλά η αφορμή. σχεδόν όλοι οι τηλεοπτικοί ηθοποιοί βγαίνουν και δηλώνουν ότι δεν βλέπουν τηλεόραση γιατί είναι σκουπίδι. να πει ότι είναι η δουλειά του και παίζει σε ότι πληρωθεί μπορώ να το καταλάβω, όλοι κάνουμε συμβιβασμούς. αλλά αυτή την ατάκα δεν την καταλαβαίνω!

    postbabylon ευχαριστώ :-)

    Αχάπαρη αυτό ακριβώς είναι!

    Leni :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχ ρε Ουφ τοσες αληθκειες συναμενες εισhεν τζιαιρον να δω.Ουλλοι παιζουν με την νοημοσυνην μας τζιαι με την ανοχη μας δειχνουμεν τους οτι δικαιουνται να παιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή