Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ζήλια Ψώρα Ηλίθιες!

Όταν θα έρθει μια καλή μου θεία, οποιαδήποτε, και μου πει ότι η κόρη της βρήκε τη τέλεια δουλειά, τη δημιουργική, που την ευχαριστεί και πάει χαρούμενη το πρωί να δουλέψει, και έχει και μισθό ξέρω ‘γω πέντε χιλιάδες ευρώ τον μήνα, και κάνει και ένα σωρό ταξίδια και γνωρίζει ενδιαφέροντες ανθρώπους και ότι τα έχει με έναν άνθρωπο ωραίο που την αγαπάει και τον αγαπάει και ότι αγόρασε διαμέρισμα σε ένα όμορφο στενό που έχει ησυχία κοντά στο κέντρο της πόλης, οποιασδήποτε πόλης και ότι κάθε Καλοκαίρι, Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγίου Πνεύματος, Πρωτομαγιά, Καθαρά Δευτέρα και Κότσζινη Πέπτη πάει μακρινά ή κοντινά ταξίδια και περνάει τέλεια, τότε, ΝΑΙ, θα ζηλέψω. Συγχαρητήρια, με πληγώσατε!

Μέχρι τότε όμως, το να έχει η κόρη σου γκόμενο που γνώρισε πριν δύο μήνες σε συναυλία του Πλούταρχου, και να σκοπεύουν να αρραβωνιαστούν και να γκαστρωθούν και να παντρευτούν και να μένετε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι μέχρι να χρεωθούν χωράφι και να χτίσουν σπίτι και να ζουν στη κουζινούα για να μην το λερώνουν και να πηγαίνουν κάθε σαββατοκύριακο σε πεντέξι γάμους και βαφτίσια επειδή εν αντροπή να μεν πάσειν αφού τζείνοι ήρταν εις στα δικά τους, μάλλον ανακούφιση που δεν είμαι στη θέση τους μου προκαλεί… συγνώμη που στο χαλάω θείτσα!

21 σχόλια:

 1. Η Αζούλα Πούζα που λαλούσιν κορού

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα έχεις πάρει κράνα ή μου φαίνεται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρέσκει μου που σου τα παρουσιάζουν ούλλοι τόοοοσο τέλεια που νιώθεις ο πιο άτυχος, άχρηστος τζαι ανίκανος άνθρωπος του κόσμου! Κάμνει σε να διερωτήσε αν όντως έσιει Θεό τζαι αν έσιει, αν εν το φετίχ του να είναι τόσο άδικος μαζί σου!
  Αρέσκει μου έτσι όπως το τέλιωσες το ποστ! Άμα ξεσιεπάσεις τούτο ούλλο το παραμύθι που σου πουλούν τζαι θέλουν να πιστεφκουν τούτα τα άτομα, ναι νιώθεις ο πιο τυχερός άνθρωπος, νούσιμος τζαι προκομμένος του κόσμου! Ειδικά άμα ύστερα που λλία χρονια έρκουνται ξανα τζαι κλαίουνται για τον αχαίρευτο που ήβρε η κόρη τους...! Εν η κουλτούρα μας! Ηρέμησε, τίποτε εννεν τόσο φανταστικά ωραίο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με κάλυψε η προλαλήσασα :) Χλωμό να είναι όλα τόσο τέλεια όπως τα παρουσιάζουν μερικοί μερικοί. Η κάθε οικογένεια έχει τα σκατά της και προσπαθεί να τα καλύψει τραστ μι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. xaxaxaxaxa αντί να αντρέπεται η θκεια σου με τα χαΐρκα της κόρης της φουμίζει την τσε πουπάνω; την καημένη! μάνα μου ρε. αλλόπως λαλεί σου τα πέρκιμον τα πιστέψει η ίδια :)))

  πάντως όντως τόσο 'τέλεια' ζωή για κόρη θείας εν τη θέλει κανένας :)))))

  φιλιά ουφάκι μην τις αφήνεις να σε επηρεάζουν με τις μπούρδες τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Χαχαχαχα! Μα στον Πλούταρχο;;!! Δεν λέω καλός είναι σε αυτό που κάνει...αλλά στον Πλούταρχο;;!!

  Παραδέξου ότι ζηλεύεις με τη ξαδέρφη σου.Δεν είναι αυτή τη ζωή πάντα ονειρευόσουν;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εζήλεψες α; Εκατάλαβα σε εγώ...
  Χαχαχαχαχα!!!
  Εμέναν η μιτσιά που εν νοσιλεύτρια εγνώρισεν έναν γιατρό, πολλά καλόν παιδίν τζαι θωρούν το σοβαρά (εν 20 χρονών η μιτσιά). Τζίνος βέβαια εν τζαι εκαταλάβαμεν ήνναμπου θέλει, θορώ την εγώ την μιτσιάν που μαραζώνει καμιάν φοράν αλλά εγώ λαλώ της να κάμει υπομονήν τζαι θα τον τυλίξει... (τρου στόρυ, όι δικού μου συγγενή-γμτ!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εν έχω να προσθέσω τίποτε, έθελα μόνον να σου πω οτι εν σαν να την έγραψα εγώ τούτην την ανάρτησην..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εκείνα που τονίζεις ότι έχεις είναι αυτά που σου λείπουν γι αυτό κι εγώ δεν πιστεύω όσους χουμίζονται πόσο ωραία είναι η ζωή τους. Αν ήταν όλα τόσο τέλεια δε θα ένιωθαν την ανάγκη να πείσουν τον κόσμο γι αυτά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Και η θείτσα θα τα πάρει στην κράνα όταν δεν θα δώσουν στην πρωτότοκη κόρη το όνομα της. Και ο γαμπρός θα είναι πλέον αχαΐρευτος και δεν θα ησυχάσει μέχρι να τον ξαποστείλει. Και μετά θα έρθει ο επόμενος (στη συναυλία του Τσαλίκη) κλπ κλπ κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Η συναυλία ήταν στον Καπούτο ή στο Παβίλιον?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Esikostiken i trixa mou me tin defteri paragrafo! to oneiro kathe kipreas pou sevete ton eauto tis!! extos emas !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Έχουν μιαν τάση οι Κυπραίες θείες να παρουσιάζουν έτσι τα πράματα. Όλοι (όλες μάλλον) το ζήσαμε και το περάσαμε. Κι αν πάεις να τους πεις και τίποτε, να τους αντιμιλήσεις και να πεις κανένα επιχείρημα, θα σε πουν και αντιδραστική και ζηλιάρα. Οπότε χαμογέλα συγκαταβατικά και άφηστους στην κοσμάρα τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμε ακριβώς!

  Estrella ναι, γιατί η βλακεία είναι αήττητη, με ισοπεδώνει!

  Blog Skepseon εγώ το ξέρω, αυτές είναι που δεν το ξέρουν!

  Pasxalina λένε αυτά που τους βολεύουν...

  DaisyCrazy κι εγώ αυτό πιστεύω :-)

  Ina με κατάλαβες! αυτό ακριβώς! αλλά ο Πλούταρχος μου πέφτει κάπως ποιοτικός ;-)

  Moonlight αυτό ακριβώς το "τύλιγμα" είναι που με νευριάζει εμένα. τι είναι ο άλλος δλδ; κουπέπι;!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. μαθητούδι νομίζω συμφωνούμε σε πολλά πράγματα!

  Σκουλουκούιν κι εγώ αυτό πιστεύω!

  Invictus ε, καλά, εννοείτε! φυσικά στο δικό μου σόι είναι όλοι οι γάμοι τέλειοι και όλα τα σκατά κάτω από το χαλί!

  Αχάπαρη δεν έχω ιδέα!

  Xippasmeni εντελώς!!!

  Rain Tears χαίρομαι που με καταλαβαίνεις και φρικάρω που είναι τόσο πολλές τελικά αυτές οι θείες!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. men dias simasia se tzina p se tarazoun, oute kan na ta sizitas...

  xeris posa akouw pou touta p zw k se xwrio? kapote exalousa me, twra oute me aggizoun

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. αν ετοιμάζεται γάμος με δύο μήνες γνωριμίες δεν σκοπεύουν να παντρευτούν τζαι να αγκαστρωθούν. αγκάστρωθηκαν πιλέ τζαι σχεδιάζουν να παντρευτούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Όπου ακούεις για πολλά κεράσια να κρατάς μικρό καλάθι... το πολύ το χουμίσι δείχνει ανασφάλεια... μην ασχολείσαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. καμιά φορά ακούω κάτι τέτοια κουλά και για το ότι προορισμός του ανθρώπου είναι να παντρευτεί και να κάνει παιδιά και λεώ βρε μπας και μαλακίζομαι με πτυχία κλπ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. η επίδειξη οποιουδήποτε τύπου και ειδικά αυτή...αχ τι άνδρα βρήκε η κόρη μου και τα σχετικά...μου προκαλεί απύθμενη αδιαφορία...
  !!!!
  [βράστες]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ονειροπόλε έχεις δίκιο, και συνήθως τους αγνοώ αλλά εκαταντήσαν αηδία!

  Ωραία Ελένη κι εγώ αυτό πιστεύω, τους χρειάζετε ένα χαστούκι να φέρουν τα μίλια τους!

  mahler76 που τα ακούς αυτά; στο κατηχητικό; ;-) ο προορισμός του ανθρώπου είναι να είναι ευτυχισμένος πιστεύω... σε αυτό θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα!

  Γλαύκη κι εμένα! αλλά άμα είμαι υποχρεωμένη από τις περιστάσεις να τα ακούω εκνευρίζομαι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή