Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να ανεβάσω ποστ…

…επειδή πριν από τέσσερα χρόνια δεν είχα το μπλογκ και ποιος ξέρει μετά από τέσσερα χρόνια αν θα έχω το μπλογκ ή αν θα υπάρχουν μπλογκ ή μια εξελιγμένη μορφή των μπλογκ και ενώ δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις ημερομηνίες μου αρέσει έτσι όπως γράφετε η 29η Φεβρουαρίου επειδή είναι τόσο σπάνια και ξεχωριστή όσο εγώ!

Ταπεινοφροσύνη και σεμνότητα πάνω από όλα!

Έβλεπα χτες το 30 Rock και η πρωταγωνίστρια επέστρεψε από τον οδοντογιατρό ναρκωμένη με μια νέα επαφή στο κινητό της κάποιου “future husband” και όταν του τηλεφώνησε ανακάλυψε ότι και εκείνος την είχε καταχωρημένη στο κινητό του σαν “future wife” έτσι αφού δεν θυμόντουσαν each other είπαν να βγουν ένα δύο τρία τέσσερα πεντέξι ραντεβού για να δουν πως θα πάει αλλά ήταν όλα καταστροφή οπότε τα παράτησαν.

Πολλές φορές οι καλές προθέσεις δεν αρκούν.

Να ξεκινήσω να γκρινιάζω ότι εμένα το πιο ενδιαφέρον που μου συνέβηκε στον οδοντογιατρό ήταν μια μέρα που άνοιξα τα μάτια μου τα οποία κλείνω κάθε φορά τρομοκρατημένη και τα ανοίγω μόνο όταν βεβαιωθώ ότι τελείωσε το μαρτύριο αλλά εκείνη τη φορά τα άνοιξα γιατί δεν ακουγόταν τίποτα και ανησύχησα αλλά είδα την οδοντογιατρό να προσπαθεί να συγκρατήσει τα γέλια της γιατί φαντάζομαι τι ύφος έχω και το καταλαβαίνω και το αποδέχομαι και χαλάλι της τα γέλια;!

Δεν θα γκρινιάξω, έναν γκρινιάρη εγγλέζο πέτυχε η άλλη, τι κατάλαβε;!

Πρέπει να ομολογήσω κάτι. Αυτός ο τύπος που παίζει στο The Artist δεν μου αρέσει και τόσο όσο τρέλανα όλο τον κόσμο τον τελευταίο καιρό, μάλλον χρειάζομαι κάτι να ασχολούμαι και είναι πολύ καλύτερο για την αυτοπεποίθηση μου να με αγνοεί ένας άγνωστος από μακριά αντί ένας άγνωστος από κοντά!

Πρέπει να ομολογήσω ακόμα κάτι. Είμαι δεκαπέντε χρονών!

Βολτάροντας στο Facebook κατάλαβα ότι η ατάκα του Andy Warhol για το μέλλον, ότι όλοι θα έχουν δεκαπέντε λεπτά διασημότητας, είναι αρχαία ιστορία. Έτσι όπως είναι τα profile και τα photo album, με τον κατάλληλο φωτισμό και μια ωραία πόζα ο καθένας από εμάς γίνετε σταρ και όχι μόνο για δεκαπέντε λεπτά γι’ αυτό έχει τόση επιτυχία το Facebook, ξυπνά το ψώνιο μέσα μας!

Γι αυτό ξεκόλλα ζώον! (σ’ εμένα το λέω…)

Πότε θα βγει λίγος ήλιος; Όλη μέρα είναι απόγευμα! Σήμερα που ήταν ψοφόκρυο και έριχνε χιονόνερο και φόρεσα φόρμες πάνω από τις πυτζάμες και μπότες και κασκόλ και σκουφί και παλτό και γάντια και βγήκα βόλτα ήταν ωραία όμως.

Πάω να φτιάξω χιονάνθρωπο! 

13 σχόλια:

  1. Θέλουμε φωτογραφίες του χιονανθρώπου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουφφου τζαι εμένα ποτε θα μου στείλει κανένα μηνυμα/σήμα Μορς/σήμα κινδύνου/σημα SOS/σημα καμπάνα (οκ εν που διαφήμιση τουτο αλλα οκέι) ο μελλοντικος μου γκόμενος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνε την θαρραλέα κίνηση να πατήσεις delete στο facebook :P ύστερα θά'χεις το διπλό χρόνο για βόλτες με χιονάνρθωπους :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το είδα εκείνο το επεισόδιο. Ναι ήταν πολύ αστείο. Θα ήθελα και εγώ να βρω έναν άγγλο στον οδοντίατρο. Και όντως, πότε θα βγάλει ήλιο. Στην Κύπρο δεν είμαστε; Τι γίνετε πλέον! Καλό σου βραδάκι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχαχαχ συγχώρα με για το γέλιον αλλά εν άντεξα!! Θυμίζεις μου πολλά μια φίλη μου που αγαπώ απέραντα έτσι όπως σκέφτεσαι xD Κάμνε χιονανθρώπους εσύ τζι έναν-έναν εν νάρτουν ούλλα που ννα είσαι έτοιμη να δεχτείς!

    υ.γ. η τουρτούρα γεναίκα εν λαμπρατζιά στην αγάπην, λαλούν =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκόλλα από αυτούς που σε αγνοούν. Το ξέχασα πόσο μοναδική ειναι η σημερινή μέρα. Τέλειο θέαμα το χιόνι, όταν το βλέπεις καθαρά από το παράθυρο, παρεά με ένα καφέ και άτομα που έχουν σημασία, μακάρι να κρατούσε πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχα πολλά ωραίο πόστ ρε Ουφ μου! Εφύρτικα.
    Τον χιονάνθρωπο που τον έκαμες; Μόνο σε μένα δεν εχίονησε δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πάντως αύριο το πρωί έχω ραντεβού στον οδοντίατρο..ο οποίος είναι και ωραίος αλλά εν παντρεμένος!

    έφτιαξες χιονάνθρωπο?!! τέλεια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα τζαι να θκιαβάζουμε ποστ σου τζαι σε τέσσερά χρόνια έτσι μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ουφ μου έφυρες με... για τον Γάλλο είμαι σίγουρη ότι είδες την απονομή και ξενέρωσες από τη στιγμή που πήρε το αγαλματάκι και άνοιξε το χρυσόστομο του να πεί τις ευχαριστίες του ε? εγώ αυτό έπαθα πάντως. Καλό μας μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εεε... εισαι που τα αληθκια δεκαπεντε οξα ηταν ειρωνια που δεν επιασα τζιε ρεζιλευκουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα γίνεται να είναι υποψήφιοι ο Πιτ τζαι ο Κλούνεϊ τζαι να το πιάνει ο γάλλος; εν μας κόφτει κύριε που ερμηνείες εμείς φάτσες βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TwistedTool αγνοείται ο χιονάνθρωπος! :-))

    Πρασινάδα όταν μου στείλει τζαι ο δικός μου! :Ρ

    άσπρη γάτα εν καλό να παίζει στο μπάκγκράουντ το φέησμπουκ :-)

    Lucrezia εγίναμε Σουηδία! εν γλυκούλης ο Michael Sheen που έπαιζε τον στριμμένο εγγλέζο :-)))

    Ξενοφίλιος χαίρομαι που έχεις τόσο ξεχωριστές φίλες ;-)

    Σκουλουκούιν εν ωραία ναι, εδώ έριξε χιονόνερο για περίπου τριάντα δευτερόλεπτα!

    marilou Λεμεσός εδώ, δεν χιόνισε :-(
    βγήκα έξω και περίμενα να δω χιόνια αλλά τίποτε!

    Rania αν η δική μου ήταν ωραίος άντρας θα κόμπλαρα να κάμνω τες παραξενιές που κάμνω στην κουλ ομολογουμένως οδοντογιατρό μου!

    ΣΜΙΛΙ ΤΩΡΑ γουάου τέσσερα χρόνια! :-)

    Ænima είδα την απονομή και βαρέθηκα τη ζωή μου... μάνα μου τον ρε ήταν κάπως χαζοχαρούμενος :-)))

    Dreamer αστεία το είπα, για την "ώριμη" αντιμετώπιση των αισθηματικών μου :-)

    Μάνα μεν φυρτείς αλλά εν μου αρέσκουν ούτε ο Πιτ ούτε ο Κλούνεϊ... συμφωνούμε στον Κόλιν Φερθ πάντως :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή