Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Η δικηγόρος του διαβόλου

Ο νέος έρωτας της Μόνικα Μπελούτσι. Ίδιος ο μεγάλος αδελφός του θείου μου του Κωστή που δεν έχει μεγάλο αδελφό. Ενώ ο Βενσάν. Αν είχε τέτοιο αδελφό ο θείος μου ο Κωστής θα είχαμε δράματα.

Θυμήθηκα μια συνέντευξη ενός παγκοσμίως άγνωστου νεαρού στο Down Town. Τι να κάνω, το μετροφυλλώ τις Κυριακές τα μεσημέρια, άμα βαριέμαι πολύ διαβάζω τζαι καμιά που τες συνεντεύξεις του. Εδώ να αναφέρω πως οι ηλίθιες ερωτήσεις του αξίζουν ολόκληρο αφιέρωμα αλλά προς το παρόν βαριέμαι. Η συνέντευξη λοιπόν, με μια από αυτές τις ηλίθιες ερωτήσεις, αν σε μια γυναίκα βλέπει πρώτα τον χαρακτήρα και μετά την εμφάνιση και ο τύπος, που εννιά φορές στις δέκα είναι gay, περιγράφει πόσο τον ελκύει ο χαρακτήρας μιας γυναίκας τζαι εγώ ποτέ μου δεν καταλάβω πως σκατά τούτες οι γυναίκες δείχνουν τον χαρακτήρα τους πριν δείξουν την εμφάνιση τους να το κάμω τζι εγώ ρε παιδί μου.

Έτσι και ο θειος ο Τελμάν λοιπόν. Αποφασίζοντας πως όσα λεφτά και να είχε ωραία εμφάνιση δεν θα την είχε, αποφάσισε να επενδύσει αλλού, στην προσωπικότητα του την οποία είδε και έπεσε η Μόνικα. Ωραίος ο Βενσάν και ταλαντούχος και τέλειο σώμα και φαντάζομαι είχαν και τρία τέσσερα κοινά για να είναι τόσα χρόνια μαζί αλλά δεν είναι και για χόρταση. Και αντί για κανένα τεκνό εικοσιπεντάχρονο που δεν θα ήξερε που παν τα τέσσερα, η Μόνικα αποφάσισε να είναι κιουρία και να επενδύσει τον χρόνο της στον κυρ Τελμάν.

Νομίζω πως το σημερινό μου ποστ είναι λίγο πιο ασυνάρτητο από ότι συνήθως αλλά μόλις πληροφορήθηκα για ένα χωρισμό με την πιο ηλίθια αφορμή, πράγμα που επιβεβαίωσε την άποψη μου ότι ελάχιστοι παντρεύονται επειδή αγαπιούνται. Επίσης, είναι τρελός ο κόσμος, αλήθεια. 


13 σχόλια:

  1. Μμμμ σιγά την κιουρια. Άντε μωρε τη χωριατοχωριατα. Κρίμα το μπόι, τη τσαχπινια, κρίμα το μπουστο της καλε. Ασε με τζιαι ενευριασεν με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που ο θείος σου εν έχει αδερφό τον Βενσαν γιατί ήταν να γίνει του Παπακαλιάτη δαμέσα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giati exorisan? As me enimerosi kapoios tin amoiri plin timia korasida parakalo. Episis poios einai o vensan?

    Thx
    i misirlou!
    xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το γιατί εν το ξέρω αλλά να μεν ξέρεις τον Βενσάν;;!! :ΡΡ

      http://images2.fanpop.com/images/photos/7900000/vincent-cassel-vincent-cassel-7955715-2560-1731.jpg

      Διαγραφή
  4. Kοίτα αν ο χωρισμός έγινε γιατί δεν της κατέβαζε τα σκουπίθκια, ή αν δεν της μαείρεφκε/σφουγγάριζε/πλύνισκε πιάτα ενεν καθόλου ηλίθια αφορμή. Οπότε άκυρο το post σου :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήταν κάτι πραγματικά ηλίθιο, τούτες εν σοβαρές αφορμές -έννεν καν αφορμές! εν λόγοι! :-))

      Διαγραφή
  5. Έχω κι εγώ την ίδια απορία. Ξέρουμε την αιτία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω την αιτία χωρισμού (ακόμα) αλλά η κορυφαία ατάκα που διάβασα στο twitter επί του θέματος είναι η εξής:

    18 χρόνια ήταν με την Μπελούτσι ο Βενσάν. Αν υπάρχει Θεός, δεν θα τον αφήσει να ξαναγαμήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι εννοείς δεν ξέρεις αιτία χωρισμού; ανακάτωσε τα ντραφτς τζαι θα την έβρεις.

      ο Πανίκος που είναι να σχολιάσει;

      Διαγραφή
    2. Invictus θέλω να ακούσω τζείνους ούλλους που τόσα χρόνια αναρωτιούνταν γιατί ήταν η Μπελούτσι με τον ασχημομούρη (!) τι θα λέουν τωρά :-)))

      ο Πανίκος εννά κάθετε πάνω που το τηλέφωνο να την καρτερά να του τηλεφωνήσει :ΡΡ

      Διαγραφή