Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σάννα τζαι εσιειμώνιασε νάκκον απότομα;

Εγώ θέλω να πάω θάλασσα το σαββατοκύριακο. Να κυκλοφορήσω ακόμα λλίο με τες παντόφλες τζαι τες φουστούες μου. Εν είμαι έτοιμη να φορώ κλάτσες τζαι κλειστά παπούτσια. Ούτε να κουβαλώ ζακεττούες τζαι να μεν χρειάζουνται. Ούτε να μεν κουβαλώ ζακεττούες τζαι να χρειάζουνται. Επέρασεν πολλά γλήορα το καλοτζαίρι. Προχτές ακούαμεν ότι εννά κάμει καταιγίδες. Τον Σετέβρη. Χα. Τελικά εφάμεν τα νερά τζαι έχουμεν να το λέμεν. Πρώτη φορά αλώπως εν ενθουσιάστηκα που έφαα νερά. Νομίζω εγριππώθηκα. Το αυτοκίνητο θέλει πλύμμα. Ο σκύλος σκυλόσπιτο. Εγώ ρούχα. Το αγαπημένο μου παντελόνι έλιωσε τόσο πολλά που πάω να το ράψω τζαι αννοίουν τρύπες που το βελόνι. Επήα στο μαχαζί που το εγόρασα πριν πέντε χρόνια να δω αν το είχαν ακόμα. Εν το είχαν, αλλά εν ερώτησα, έπρεπε να ρωτήσω. Πρέπει να έβρει έναν τρόπο ο εγκέφαλος μου να μεν εκραγεί που τες συσσωρευμένες πληροφορίες. Πρέπει να έβρω ένα χόμπι. Ήθελα να μάθω πιάνο αλλά θέλει πέντε χρόνια να μάθεις να παίζεις θκυο νότες. Ετάξαν μου ωραίο τζαι χρήσιμο δώρο για τα γενέθλια μου, καρτερώ το. Εθκιάβασα ξανά τον Μικρό Πρίγκιπα τζαι θέλω να γίνω το φκιόρο κάποιου. Ο μπλόγκερ εννά το εμφανίσει τωρά το ποστ ή εννά καρτερά κανένα δωδεκάωρο πάλε; Εχτές επήα τζαι εγόρασα σχολικά, όπως κάθε χρόνο. Φέτος για πρώτη φορά που τότε που εφευρεθήκαν τα social media, εν έβαλα πούποτε το Κάθε Σεπτέμβρη του Δεληβοριά. Πρέπει να βρεθεί ένας πιο εύκολος τρόπος να μπαίνει το πάπλωμα στη παπλωματοθήκη. Ναι, έσιει τζαι δυο βδομάδες που το χρησιμοποιώ. Έαρ κοντίσιον έσιει κανένα μήνα που το έκλεισα. Το κρυουλιό μου συμφέρει. Μόνο να μεν εσκοτείνιαζε που η ώρα εξέμιση, εν ψυχοπλακωτικό. Τωρά που εννά σιειμωνιάσει εννά κλείσουν τούτα ούλλα τα γιαουρτάδικα; Κάθε γωνιά τζαι γιαουρτάδικο, κάθε λιμάνι τζαι καημός. Το Before Midnight πότε φκαίνει σε ντιβιντί άραγε; Ξέρει κανένας που μπορώ να έβρω το Der Himmel über Berlin σε ντιβιντί region 2 με ελληνικούς υπότιτλους; Όχι άλλο Χαρούλη. Το καλοτζαίρι είσιεν τόση πολλή διαφήμιση η συναυλία του στην πλατεία που ανυπομονούσα  να πάω χωρίς να μου αρέσκει. Άντεξα εφτά λεπτά. Όχι άλλη Μποφίλιου. Τι εννοεί η καρδιά πονάει άμα ψηλώνει; Οι απόψεις διίστανται. Ο Maurice λαλεί πως όσο μεγαλώνεις άρα ψηλώνεις, τόσο πονάς ερωτικά. Εγώ λαλώ πως άμα ερωτεύκεσαι ψηλώνεις στα ουράνια άρα πονείς που την αναπόφευκτη πτώση. Γίνουμαι πολλά κυνική τζαι αναίσθητη αλλά εν πειράζει. Ούφφου έχω πονοτζέφαλο. 


22 σχόλια:

  1. Περαστικά σου αν όντως γριππώθηκες.
    0 μπλογκερ εν σε έφκαλε. Εγύρεψα σε όμως, είπα μα που εχάθηκε τούτη η κορούδα.

    Σε αντιθεση με σένα θέλω να σιειμωνιάσει γιατί θέλω να χουχουλιάζω μεστα σεντόνια μου τζιαι να μεν μιλώ σε πολλήν κόσμο (νναι έχει φάσεις που εν μιλώ όσον και να σου φαίνεται παράξενο).Το σκ εννα μαι Λεμεσο αλλά εν θέλω να πάω θάλασσα.έσιη εύκολο τρόπο να μπαίνει το πάπλωμα στην παπλωματοθήκη, τυλίγεις το και άμαν εννα πονήσει η καρδιά το ύψος εν απλά λεπτομέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Κατ΄ακρίβειαν έβαλεν παραπάνω τελείες.Ας πούμε δε τι έκαμε:

      "Προχτές ακούαμεν ότι εννά κάμει καταιγίδες. Τον Σετέβρη. Χα. Τελικά εφάμεν τα νερά τζαι έχουμεν να το λέμεν."

      ΤΕΣΣΕΡΙΣ τελείες σε 2 γραμμές. Εμεταλλάχτηκε ή κάποιος της έκλεψε τους κωδικούς και γράφει σαν Ουφ.

      Διαγραφή
    2. επαράβαλα!! :-) ελπίζω να εν περαστική η μετάλλαξη ;-)

      Διαγραφή
  3. μπορεί να σημαίνουν και τα δύο ουφάκι, όσο πιο μεγαλωνεις (ψηλώνεις) τόσο περισσότερο ερωτεύεσαι (ανεβαίνεις στα ύψη)άρα το ένα και το αυτό!

    και γω περιμένω χειμώνα-τσάγια-καπήρες και σούπες και ρούχα χειμωνιάτικα και μπότες και ζεστό κρεβατι

    αμάν εν περνά γρήγορα ο καιρός :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτη φορά περιμένω τπν χειμώνα και εγώ να μπω σε πρόγραμμα και σειρά. Καλή ιδέα με τα σχολικά... κατάλοιπα που μας αφήνουν τα πολλά χρόνια εκ-παίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζι εγώ θέλω θάλασσα ακόμα, αλλά άρχισα να κυκλοφορώ με μακριά παντελόνια και οάλια και πασμίνες για κουβέρτες. Air condition άναψα 1 ή 2 νύχτες φέτος. Το πάπλωμα δεν το σήκωσα από το κρεβάτι, απλά το έκανα πίσω όταν δεν το χρειαζόμουν. Ήδη φορώ μακρυμάνικο από πάνω όταν κοιμάμαι.
    Μαλακία, γιατί το καλοκαίρι θεωρώ ότι ξεκίνησε Ιούλιο-αρκετά αργά, άρα έπρεπε να τελειώσει Νοέμβριο. Μαλακίες γαμώτο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μα η ιδέα του City of Angels είναι κλέμμένη? Δεν το ήξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το "η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει" πρέπει να μονοπώλησε τόσες συζητήσεις που έχω πεισθεί ότι δεν σημαίνει τίποτε αλλά γράφτηκε γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό :-)

    Για το πάπλωμα συμφωνώ επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ομορφο
    φθινοπωρινο το ποστ ...
    οχι μονο θεματολογια αλλα και διαθεση και υφος

    εγω παω ακομα θαλασσα
    αλλα δεν ειναι καλοκαιρι ... το ενιωσα

    δεν ξερω η αληθεια και ποσο καλοκαιρι ειχα φετος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς που εσυνάφερες ταινίες γιατί ήταν να αρκέψω να ρωτώ ποιά είσαι τζαι τί έκαμες της Ουφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξέρω πόσο πολλά θέλεις ένα Χειμωνανθό τωρά, έτσι να σου θυμίζει ότι φέφκει το καλοτζιαίριν........... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποσο μου αρεσκουν τουντα ποστ. που απλα ανοιεις το μπλογκερ, new post, τζιε φκιορωνεις τον νου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή