Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Κυπριακό σήριαλ επιστημονικής φαντασίας

Επειδή είμαι ψηλή, ξανθιά, με γαλανά μάτια τζαι όπου πάω έχω τούτο το πρόβλημα που μου κολλούν ούλλοι τζαι μπορώ να διαλέξω όποιον θέλω τζαι εντελώς τυχαία ούλλοι μου οι γκόμενοι είναι θεογκόμενοι, δεν μπορώ να ταυτιστώ με τούτο το σήριαλ που τούτοι που παίζουν, ή μάλλον τούτοι που το γράφουν, πρέπει να πίνουν πολλή που τον τίτλο, εν εξηγείτε αλλιώς το ότι η μια ατάλαντη ασχημομούρα προτιμά τον Αχιλλέα που γαμώτο έλεος, έναν πρωταγωνιστή σαπουνόπερας Μπάμπη, Πανίκο (μεν θυμώσεις), άτε Γιώργο, Αντρέα, Βρασίδα, κάτι άλλο ρε παιδί μου, πόσους Αχιλλέες, Φίλιππους, Αλέξανδρους κανεί, να τον προτιμά τούτον λοιπόν που τον Σήφη αν είναι δυνατόν που εκτός από κούκλος θεός γλυκός ήλιος καλοκαιρινός, επειδή εν κρητικός έπρεπε να τον λαλούν Σήφη που γαμώτο έλεος, έναν τύπο που να παίζει τον κρητικό τζαι να μεν τον λαλούν Σήφη εν μπορούν να βάλουν, τζαι η άλλη η πτωχή πλην τίμια πόρνη να ζει με τον πως τον λεν τον Ζένιο τζαι να της λαλεί ο Καρυστινός, ο Καρυστινός αν είναι δυνατόν να ζήσει μαζί του τζαι να το σκέφτεται ρε γαμώτο τζαι γενικά να χάνει η μάνα το παιδί τζαι το παιδί τον τζύρη.


Είδα Μπρούσκο τζαι πάω να δω Wim Wenders για να ισορροπήσω! 


18 σχόλια:

  1. Περιμένω με αγωνία να ακούσω και για κάποιο δεύτερο κρητικό που θα εμφανιστεί και θα τον λένε Μανόλη πάντως. (ναι, έχω σχολιάσει ακριβώς τα ίδια πράματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ti είναι τούτο το Μπρούσκο που όλοι βλέπουν και μου το πετάει και το γιουτιούμπι συνέχεια ως προτεινόμενο; Κάτι μου λέει όχι τόσο καλό όσο τα "Φτερά του έρωτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δες λίγο αν θες να γελάσεις ;-)
      δεν μπορώ να σκεφτώ καμία σύγκριση σε καμία περίπτωση ;-)

      Διαγραφή
  3. Μετά το Μπρούσκο θέλεις τουλάχιστον διπλή δόση λεξοτανίλ για να συνέλθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υπαρχει ηδη Μανωλης στην σειρα :-) το Σηφης πραγματι εν κλισε, ετυχε να γνωρισω αρκετους κρητικους και απο τα Σηφης,Γιωργης,Νικος,Χαρηδημος νομιζω καλα εκαμαν και ονομασαντον Σηφη :-)
    ps η φιλη μου Μαρια παντρευτηκε τον Σηφη(υπηρχε σειρα κρητικη που οι πρωταγωνιστες ηταν Σηφης και Μαρια) ειναι ολα βγαλμενα απο την ζωη :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-)))) πρόσφατα κατάλαβα ότι το Σήφης είναι που το Ιωσήφ!! ααααααααααααα Ιωσήφ και Μαρία!! άλλο ένα διάσημο ζευγάρι!!!! ;-)

      Διαγραφή
  5. Ταινιάρα τα Φτερά του Ερωτα. Εν την βαρκούμαι ποτέ. Ούτε τον Νικ Κέιβ:)
    Τζιαι μετά βάλεις το Τόσο Μακριά, Τόσο Κοντά τζιαι βουαλά. μια πανέμορφη βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν τέλειο :-)
      τζαι τωρά ντρέπομαι που εν είχα ιδέα ότι έσιει "συνέχεια" !! την ψάχνω άμεσα :-)

      Διαγραφή
    2. κατά τη ταπεινή μου άποψη, το Τόσο Μακριά, Τόσο Κοντά εν αριστούργημα, κινηματογραφικό ποίημα.. γυρεύκω να του ευρω κάτι αρνητικό, αλλά εν βρίσκω..εννα σου αρέσει πολλά.

      Διαγραφή
    3. αν μοιάζει έστω τζαι λλίο στα Φτερά του έρωτα, είμαι σίγουρη :-)

      Διαγραφή
  6. Εν ήξερα ότι έπιασες τις τελίες σου πίσω? Εθεώρησα ότι εν ήταν απλά δανεικές :))) Η γειτόνισα μου βλέπει στην διαπασών την la patrona ρε φίλε την la patrona μου ας πούμε τζιαι ενώ εν το παρακολουθώ ποττέ, μιλούμε εν ξέρω τους ηθοποιούς εκατάντησα να ξέρω το στόρι, tragic, tragic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάσειν τζαι έρκουνται οι τελείες :-)
      ή μήπως το παρακολουθείς τζαι λαλείς μας το για ξεκάρφωμα αν δούμε κανένα σχετικό ποστ;; :ΡΡ

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχ, μη κακό μου κόρη!!!! H τηλεόραση μου σπάνια αννοίει. Είμαι φανατική των σειρών. Δες σχετικό ποστ της Λου με ανάλυση σειρών όπου πορτοπετάσσουμε:)))) Βέβαια εν παντού που πορτοπετάσσουμε:PP

      Διαγραφή
    3. α, εν σειρές που εν βλέπω τζείνες... εγώ μετά το Lost τωρά εκόλλησα με το Downton Abbey. [υπάρχει μια συνοχή στα γούστα μου] ;-)

      Διαγραφή