Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ιστορίες για φίδια

Σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν να έχει ένα φίδι ρουτίνα; Να ξυπνά από τον μεσημεριανό του ύπνο, να περνά μπροστά από τη βεράντα μου, να βγαίνει στο πεζοδρόμιο και να ανηφορίζει; Θα πηγαίνει φαντάζομαι για φρέσκα ποντικομεζεδάκια σε φίλους στον πάνω μαχαλά, θα κάθετε κάμποση ώρα εκεί μέχρι να βραδιάσει και να δροσίσει, ακολούθως θα παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι περνώντας και πάλι μέσα από την αυλή μου! Μέχρι το επόμενο πρωί που θα βγει με το φραπέ να κάνει γυμναστική στη βεράντα! Πρέπει να κόψω τα cartoons!

Από την ώρα που το είδα προσέχω συνέχεια στα σημεία από όπου το είδα να περνά! Έπαθα ψύχωση! Θα ξαναπεράσει; Είναι ακόμα εκεί; Έχει όρεξη να κάτσει να περιμένει μια τρελή να ουρλιάζει;!

Ρώτησα στ’ αστεία αν ανεβαίνει σκαλιά. Μου είπαν ναι. Έχω συνέχεια κλειστές όλες τις πόρτες. Ρώτησα στ’ αστεία αν σκαρφαλώνει σε τοίχους. Μου είπαν ναι. Κλειδαμπαρώνω τα παράθυρα. Ναι, τα κλειδώνω κιόλας, δεν ξέρεις ποτέ τι δεξιότητες μπορεί να αναπτύξει ένα φίδι!

Κάνει ζέστη, ε;

17 σχόλια:

  1. eee gt en t skotonete t fidi kale mou??sry pu 8a se apogoiteuso ouf mou ala to fidi ida ena documentary mia fora k exoun tin ikanotita na sirigknononte na t po k na xorane k mesa apo mia mikri xaramada poli pio mikroteri apo afta!ine afto pu leme ama 8eli kati xorei ton tze i tripa tou veloniou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σου γράψω το σχόλιό μου στο μπλογκ μου. Έννεν μόνον εσέναν που τυχαίνει πάντως!
    KALOJAIRIN DUDE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω και στην αυλή μου ένα μαύρο τεράστιο. 2 μέτρα και βάλε. δεν θα έρθει σπίτι σου μην ανησυχείς. προτιμά έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκόρδους γύρω απο το σπίτι και δεν κοντεύκουν. Μεν το πειράξεις και εν θα σου κάμει τίποτε.. έχω ένα οικογενειακό φίλο που είναι "φιλόφιδος" και ισχυρίζεται οτι μόνο οταν το πειράξεις θα σε πειράξει! πρόσεχε να μεν το πατήσεις καταλάθος γιατί κατίσιη μας.. ηταν ανάγκη να ηταν τόσο αντιαισθητικά τα ευλοημένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα μαύρα (θερκά) εν άκακα, τρώνε ποντικούς κτλ. Γιατί να το σκοτώσετε;;;; εν κριμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πραγματικά μην το σκότωσετε και στο λέω εγώ που τα τρέμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ουφ άμα σκεφτείς πως δεν είναι κακό,πως κατακρίβεια σου καθαρίζει τη γειτονιά, πως ζει στον κόσμο του και δεν θέλει να μπει στο δικό σου σε βοηθά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εν κρίμα τα φίδκια ρε κοπέλια μεν τα σκοτώνετε. Ούφ να ξέρεις ότι φοάτε παραπάνο που σένα. Αν είναι πατσάλικο είναι εντελώς άκακο. ΤΟ μάυρο το ίδιο. Ασε που μας καθαρίζουν τες αυλάες που τους ποντικούς. Τον παλιό τζαιρο στο χωρκό μου τζαι τες γύρω περιοχες όπου είσιεν χωράφκια οι αγρότες εβάλαν θερκά μαύρα μέσα για να τρώσειν κουφάες ή ποντικούς γι αυτόν τα ονομάζουν τζαι περβολάριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ουφ μου κι εγώ τα φοβάμαι αλλά τρώνε τα ποντίκια. διάλεξε: ποντίκια ολόχρονα ή φίδια το καλοκαίρι;

    αντε μωρέ βάλε αρκουδίσιον και θα'σαι χαρούμενη που'χεις κλειστά παράθυρα και σφαλιστές πόρτες :)

    φφφφφφφ (ο ήχος του φιδιού ντε!) lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηνταλως κάμνεις έτσι κόρη. Εν καλά πλάσματα τα φίδια. Μεν σου πω οτι εν πολλά trendy να το κρατήσεις για pet.
    Σκέφτου να περπατάς στην ανεξαρτησίας τζιαι να το κρατάς που το λουρί..Αλλά ηνταλως να του βάλεις λουρί?.. Χμμ.. Αησμε να το σκεφτώ τζιάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίδι;;;
    Α εγώ δεν θα το παίξω υπεράνω. Σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ θα τα έκλεινα όλα και θα πεταγόμουνα και στον ύπνο μου με κάθε θόρυβο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ανεβαίνουν και σε τοίχους???ωρα να αρχίσω να κλείνω κι εγώ πατζούρια δηλαδή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω με τον Κυων.Ο γειτονας μας που ειναι γεωργος συμπαθει πολυ τα φιδια γιατι του "καθαριζουν" τα χωραφια.Πριν χρονια που ηρθε (προφανος καταλαθος)ενα θερκο στη γειτονια και παουριζαν τα γυναικοπαιδα, αναγκαστηκε να το σκοτωσει και μετα τον ειδα οτι δακρυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. nekat0meni ειλικρινά αυτό ΔΕΝ ήθελα να το ξέρω!!! :S

    Moonlight νόμιζα ότι ήταν αλήθεια!!!! :-)))

    Νυχτερινέ Ποδηλάτη κι εσύ με πετ? έχουν σουξέ βλέπω... το δικό μου πάντως ήταν γκρίζο.

    Art8sally τα σκόρδα δεν είναι για τους βρικόλακες;! δεν έχω σκοπό να το πειράξω παρά μόνο καταλάθος :S αντιαισθητικά! πράγματι!

    ktino & Mana κανένας δεν έχει σκοπό να το σκοτώσει γιατί απλά κανένας δεν του κοντεύκει! όχι πως ξαναφάνηκε... ευτυχώς!

    ρίτσα ναι, είναι μια παρηγοριά τα λόγια σου!

    Κύων αυτό ήταν γκρίζο και αφού όλοι αναφέρετε τα μαύρα για άκακα... άρχισα να ανησυχώ...

    DaisyCrazy ούτε ποντίκια ούτε φίδια, γίνετε; (είπεν η κεφαλή της τροφικής αλυσίδας!)

    Αχάπαρη :-)))))))) πρέπει να μου πεις πως θα του βάλω το λουρί!!!

    efi κι εγώ αυτό κάνω :-(
    και το βλέπω και συνέχεια μπροστά μου!

    next_day περίμενα στα σχόλια ένα πλάσμα να μου πει "δεν ανεβαίνουν τοίχους, ποιος ηλίθιος σου το είπε;!" ...αλλά τίποτα! :-((

    Christina σίγουρα δεν θα εννοεί τα δηλητηριώδη - το θέμα είναι πως τα ξεχωρίζεις... και όσο να 'ναι, είναι αρκετά τρομακτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να ανεβαίνει τοίχους δύσκολο. Δεν είναι νίντζα! Μόνο μέσα σε σωλήνες άκουσα ότι μπορούν να ανεβούν. Εσκέφτηκες να υιοθετήσεις γάτα; Τρών τες κουφάες... υποτίθεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουνούπι τώρα νοιώθω καλύτερα...
    νίντζα!!!! :-))))

    θα ξεκινήσω να ταϊζω τες γάτες της γειτονιάς...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κοιτα να το πάρω κάπου αλλού εγώ, σκεφτου πόσα φίδια και άλλα ερπετά διποδα κυκλοφορούν γύρω μας (ορισμένοι ανθρώποι είναι σκέτο δηλητήριο, να προσέχεις!)

    ΄το φίδι είναι μαύρο και λένε πως δεν έχει δηλητήριο,δεν δαγκώνει θεωρείται και καλό. παλιά στα χωριά, τα σπίτια είχα το καθενα το φίδι του ή μάλλον το θερκόν του !

    τώρα το γκρίζο ίσως να σε ανησύχησω να είναι "κουφή" που δεν ακούει αλλά δυστυχώς ακκάνει! (αλλιώς οχιά) γενικά δεν νομίζω να μπαίνει σε σπίτια, καμια γάτα στο κήπο δεν κανει κακό, ευκαιρία να φερεις και γάτες στο σπίτι, αν δεν έχεις. το σκυλάκι να το προσέχεις πάντως.

    ειχα και εγώ εμπειρία με φίδια και ήμουν πολύ λιγότερο ψυχραιμος από σένα.

    επίσης λένε πως όλοι έχουν να πούνε ιστορίες για φίδια ,αν αρχίσει ένας , λένε όλοι, άραγε πόσα σχόλια θα μαζέψει αυτο το σχόλιο σου !!!! :)

    υ.γ. αν βρεις κανένα φακίρη με τον ... αυλό να το μαγέψει;
    υ.γ.2 αν το έβλεπες στο ύπνο σου ο θείος Φρουντ θα έλεγε άλλα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή