Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Τίτλοι

Family Mode
Αν κάποια στιγμή τη περασμένη βδομάδα είδατε κάτω στη θάλασσα ένα ψηλό γοητευτικό μπαμπά, μια ψηλή γοητευτική μαμά και δύο ψηλά γοητευτικά παιδάκια, ήμασταν εμείς και κάναμε τόση φασαρία που ορκιστήκαμε ότι δεν θα ξαναγκρινιάξουμε για παιδάκια στη παραλία. Αυτή ήταν υπόσχεση του ψηλού γοητευτικού μπαμπά γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι κάναμε φασαρία, ήμασταν πολύ χαριτωμένοι για κάτι τέτοιο! Ναι, κάτι πάει λάθος… δανεικά ήταν τα παιδάκια και τα διλήμματα ήταν του δανεικού μπαμπά, εγώ ήμουν πολύ κουρασμένη για υπαρξιακά ερωτήματα!

Motherhood
Αν έμενα ποτέ έγκυος θα ήμουν άυπνη και ατάιστη για εννέα μήνες. Άμα περιμένω κάτι, είτε καλό είτε κακό, αυτές είναι οι αντιδράσεις μου από την αγωνία και το άγχος και δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη αγωνία και άγχος από ένα άλιεν να μεγαλώνει στο στομάχι μου! Άσε το μετά… θα έμενε άυπνο και ατάιστο το μωρό γιατί θα φοβόμουν να το ταΐσω μη μου πνιγεί και δεν θα το άφηνα να κοιμηθεί για να ξέρω ότι είναι ζωντανό. Και αν κατάφερνε να μεγαλώσει φυσιολογικά και να πάει σχολείο θα ήμουν η μαμά με το αντίσκηνο έξω από το δημοτικό και αν ήταν αγόρι δεν θα υπήρχε περίπτωση να πάει στρατό και αν ήταν κορίτσι θα μεγάλωνε στο σπίτι με κατ’ οίκον δασκάλους γαλλικών και πιάνου!

Μαμμόθρεφτα
Προχτές η θεία προξενήτρα μου είπε ότι είναι καιρός να φτιάξω επιτέλους τη ζωή μου και μου έφερε σαν παράδειγμα την τέλεια τακτοποιημένη ζωή της κόρης της. Κομμώτρια παντρεμένη με αστυνομικό που άμα χρειάζεται δέρνει κιόλας. Κελεπούρι. Της χτίσανε σπίτι πάνω από το σπίτι τους, της έφτιαξαν κομμωτήριο στο υπόγειο και της προσέχουν τα μωρά άμα δουλεύει, άμα πάει βόλτες και άμα κάνει σεξ με τον μπάτσο. Αυτή η κοπέλα είναι πολύ χειραφετημένη για την καλομαθημένη μου ζωούλα, και η ευγένεια μου με εμπόδισε να πω τη γνώμη μου έτσι η θεία προξενήτρα νομίζει ότι είμαι ηλίθια ή ότι με προβληματίζουν αυτά που λέει.

Πρόταση γάμου
Την ώρα που φτιάχναμε ένα ετοιμόρροπο κάστρο στην άμμο το παιδί σκλαβώθηκε τόσο πολύ από την υπέροχη μου προσωπικότητα και τη φυσικά άβαφτη ομορφιά μου που μου ζήτησε να παντρευτώ τον θείο του. Ο θείος του άλλαξε εικοσιπέντε αποχρώσεις του κόκκινου παίζοντας δήθεν ανέμελα με τα κουβαδάκια του ενώ εγώ έμεινα με την αρχική κοκκινοφούξια και άρχισα να μουρμουρίζω μαλακίες… Κολακεύτηκα βέβαια, ο θείος του είναι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που θα παντρευόμουν, μετά τον Mark Darcy φυσικά!

Η νύφη του Φρανκεστάιν
Καθόταν στην άλλη άκρη του δωματίου και με κοίταζε. Μόλις τον κοίταξα γύρισε αλλού και μόλις γύρισα αλλού με ξανακοίταξε. Σηκώθηκε και ερχόταν κατευθείαν πάνω μου κοιτάζοντας με συνέχεια. Σχημάτισα το πιο ωραίο μου χαμόγελο και ετοιμάστηκα να τον χαιρετίσω. Τότε αυτός, σαν καρτούν έκανε μια στροφή ενενήντα μοιρών και εξαφανίστηκε. Πάλι καλά που δεν με έσπρωξε ουρλιάζοντας με τρόμο για να περάσει!

Ποιος μαλάκας επιλέγει τη μουσική στα σουπερμάρκετ;
Κάπου διάβασα ότι η μουσική στα σουπερμάρκετ είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να κάνει τον κόσμο να θέλει να μείνει εκεί μέσα πολλή ώρα και επομένως να ψωνίζει. Πρέπει να τους πούμε κάτι όμως. Οι άνθρωποι που δεν ακούνε σκυλάδικα είναι επίσης άνθρωποι που πεινάνε και χέζουν, επομένως χρειάζονται κάποια πράγματα από το σουπερμάρκετ και εντάξει δεν απαιτώ να ακούω, ξέρω γω, Δεληβοριά την ώρα που διαλέγω ντομάτες αλλά ούτε και να ψωνίζω τρέχοντας σαν τον Βέγγο γιατί δεν ξέρω από πού θα μου έρθει το επόμενο τραγούδι!

Εγκώ μιλήσει καλά κάποια μέρα
Dear David, ήρθε η άλλη από το βλαχοχώρι της Βόρειας Καρολίνας να δει τη Νέα Υόρκη κι εσύ περίμενες ότι θα καθόταν όλη μέρα στο σπίτι σου να βλέπει τηλεόραση; Σ’ αγαπώ σε λατρεύω αλλά θα τσακωθούμε! Κανόνισε, όταν έρθω στο Παρίσι θέλω πλήρη ξενάγηση, και στα καραβάκια του Σηκουάνα, και στη Μονμάρτη και στο Λούβρο όσες ώρες χρειαστεί. Και στο υπόσχομαι, δεν θα σε κάνω πουθενά ρεζίλι όσο και αν το θέλεις!

Λευκή καταιγίδα
Ένα φόρεμα, ένα καπέλο, δύο cinnabon rolls και ένα βιβλίο αργότερα μπήκα στο αυτοκίνητο και έβαλα το νέο σιντί του Παύλου Παυλίδη… και κόλλησα! Το ακούω όλο από την αρχή μέχρι το τέλος και ξανά από την αρχή μέχρι το τέλος και ξανά και ξανά και ξανά. Είναι υπέροχο! Καιρό έχει να έρθει για συναυλία, πρέπει να έρθει να μας παρουσιάσει το νέο σιντί!

Σας αφήνω με αυτό.

13 σχόλια:

  1. Πόσο μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις Ουφ!!! Και η ιστορία με το "θείο" με ενθουσίασε. Τρελαίνομαι για τις ματιές που ανταλλάζετε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπιασες μια γεύση του Family Mode, αλλά ήταν παραπάνω Cheat Mode (joke για game freaks). Είδες τα happy times, τα προβλήματα στο σπίτι άφηκες τα για τη δανειοδώτρια μαμά.
    Go για το θείο και keep it real. Κόφκει μακριά ο Mark Darcy.
    Προτείνω ipad για σούπερμαρκετ, αν θέλεις παίζει και Δεληβοριά και Παυλίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όι, αν τον θέλεις να τον πάρεις τον θείο, ε τί; Να μείνεις στο ράφι; Τστστστς.....πάω να πηδηκτώ από ένα ράφι..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα τζαι'γώ για το θείο ήρτα να σου πω. Βούττα τον τζαι κανεί.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. homo anisorropus σε ευχαριστώ πάρα πολύ :-) οι ματιές πάντως δεν ήταν με τον θείο, ήταν με κάποιον που νόμιζα ότι θα με αναγνώριζε αλλά τελικά είμαι πιο αόρατη από όσο νόμιζα!

    Defiance, cheat mode, πράγματι!!!! το ipad είναι ακριβό, αλλά τώρα που το λες, πάω να ανανεώσω τη λίστα με τα τραγούδια στο κινητό!

    Triolouin και Leni είμαι παιδί χωρισμένων γονιών με έντονα γαμοφοβικά σύνδρομα... ξεχάστε τη συγκεκριμένη παράγραφο :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζω να μην έχεις και σπίτι με πισίνα στον Πρωταρά! θα είσαι αυτή που έθαβα τις προάλλες στο μπλογκ μου! Είναι ωραίες οι στιγμές ζωής που καταγράφεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Defiance τώρα οκ :-)

    Pasxalina :-)

    Ωραία Ελένη διάβασα το ποστ σου και δεν θα θιχτώ γιατί δεν έχω καμία σχέση με τις τύπισσες που περιγράφεις :-) αλλά πως κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ ουφάκι μου αυτό με τα σκυλάδικα στα σουπερμάρκετ ξαναπες το. Τι σπαστικό που είναι. Στο εξωτερικό βάζουν μουσική για να κρατούν τους πελάτες στην Κύπρο βάζουν για να τους διώχνουν :)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιστευω πως και ο θειος δεν θα έιχε πρόβλημα, δεν κανει καποιος καστρακια στην άμμο με τον οποιοδήποτε, ισως όμως υπάρχει κάποιο άλλο κώλυμα ή άλλο πρόσωπό; κράτα τον θείο έστω και για φίλο, σπάνιζει και αυτό το είδος, και κοιταξε αλλου. εκτός από τον θείο, τον Μαρκ, τον david που αναφέρεις σίγουρα υπάρχουν και άλλοι. σίγουρα υπάρχουν. σίγουρα; υπάρχουν; μαλλον ε? πρέπει ε; υπάρχουν ε; :) υπάρχουν !
    πολυ καλό post. όπως και άλλα. λές από περαστικος να γίνω μόνιμος; θαμώνας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DaisyCrazy αφού να φανταστείς προχτές είχαν συνέχεια Ρέμο και φεύγοντας τραγουδούσα από μέσα μου "τέρμα η ιστορία λαλαλα λαλα τέρμα ιστορία λαλαλα λαλα"
    αν αυτά είναι όντως τα λόγια και τι σκατά λέει παρακάτω, δεν έχω ιδέα! brainwash κανονικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. περαστικέ, *έστω* και για φίλο... μοιάζει σαν συμβιβασμός... δεν είναι έτσι όμως... μια καλή φιλία είναι πολύ σημαντική και από μόνη της!

    τώρα για το αν υπάρχουν άλλοι... υπάρχουν μάλλον... κρυμμένοι σε σπηλιές κάτω από τη γη, σε υπονόμους, παρέα με τους μεταλλαγμένους κροκόδειλους και τα χελωνονιντζάκια...

    αφού σου αρέσει το μπλογκ, γιατί όχι; θα σου φτιάξω κάρτα μέλους, θα έχεις και έκπτωση σε εστιατόρια και γκαλερί :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή