Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ελύσαν τα νεύρα μου

Έχω πρόβλημα με το ίντερνετ. Τηλεφώνησα προχτές στη cyta, άκουσα κάμποση ώρα Χατζηγιάννη, μίλησα με μια κοπέλα που μου είπε ότι μάλλον έχει πρόβλημα το τηλέφωνο μου και μου είπε ότι θα περνούσε κάποιος εντός 72 ωρών να το κοιτάξει.

Χτες το μεσημέρι και ενώ το σπίτι και ειδικά το modem room ήταν σαν να είχε περάσει ανεμοστρόβιλος μου τηλεφώνησαν από τη cyta για να περάσουν τώρα να το δουν. Και όταν η cyta λέει τώρα εννοεί ότι είναι ένα στενό πιο κάτω και έρχεται.

Λοιπόν, αυτό δεν είναι πολύ εκνευριστικό; Ακόμα και από δικούς μου ανθρώπους θέλω τηλεφώνημα τουλάχιστον μία ώρα πριν για να έρθουν, εκνευρίζομαι όσο τίποτα να κτυπά το κουδούνι και να έρχεται ο οποιοσδήποτε, τι πάει να πει έρχομαι εγώ ο άγνωστος σε σένα την άγνωστη τώρα και ψαχουλεύω όλες τις συσκευές σε όλα τα δωμάτια σαν να είναι δικά μου;!

Την τελευταία φορά που έτυχε ξανά πρόβλημα με το ίντερνετ ήταν αργία και με ξύπνησαν για να μου πουν ότι είναι απέξω!

Χτες ήρθαν, μου είπαν ποιο ήταν το πρόβλημα, είπαν ότι το έφτιαξαν, έφυγαν και το ίντερνετ έχει ακριβώς τα ίδια προβλήματα με πριν. Σέρνεται. Μέχρι να μου ανοίξει ένα μπλογκ και μετά τα comments είναι σαν να μου τραβάς μια μια τις τρίχες της κεφαλής μου ενώ ταυτόχρονα μου βάζεις βραστά αβγά στις μασχάλες ενώ μου βγάζεις τα νύχια με τανάλια ενώ από τα μεγάφωνα ακούγετε Σφακιανάκης.

Τα νεύρα μου……..

12 σχόλια:

  1. Μπορείς να ελέγξεις τις ταχύτητες http://www.speedtest.net/ για να ξέρεις αν είναι αυτές (ή έστω παραπλήσιες) που πληρώνεις και να τους μιλήσεις ξανά, έχοντας τα δεδομένα ανά χείρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μπορείς να ακολουθήσεις την τακτική της ομιλούσας τζαι να τους παουρίζεις που ακούεις Χατζηγιάννη πόση ώρα τζαι να σου χαρίσουν το λοαρκασμό του ίντερνετ για τον μήνα.
    Πάντως εμένα που ήρταν πριν λίο τζαιρό, επιάσαν με τηλέφωνο πρωί, εξυπνήσαν με, τζαι είπαν μου ότι εν έξω που το σπίτι! Πότε να ντυθώ, πού να βάλω τα ιπτάμενα πεπε, πότε να πλύνω δόγκια τζαι πότε να ανοίξω η γέριμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τούτος ο Χατζηγιάννης του support της Cytanet :)

    Αντιπαθούσα που τον αντιπαθούσα τον τύπο τωρά θέλω να του δώκω τζιαι θκυό πάτσους.

    Τζιαι ναι, τούτο που σου κάμνουν να έρκεται ο τεχνικός της cyta όπως τον βασιλιά τζιαι να σου λαλεί εγώ ήρτα κόψε το λαιμό σου άνοιξε μου τωρά εν αηδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι και Σφακιανάκης, ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χατζηγιάννης? Γιατί καλέ? Ποιό είναι το έγκλημά σας για να υποστείτε κάτι τέτοιο?
    Πάντως μάλλον έχει πέσει επιδημία γιατί και η Hol μου αρρωστούλα είναι τώρα τελευταία. Έχει πέσει στα πατώματα και σέρνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o x"giannhs espasen mou thn j emena. eipa ths kopellas afou, 3ixasto problhma mou me to internet j kame tpt gia ton x"giannh....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και μόνο που σου έβαλαν να ακούσεις Χατζηγιάννη σηκώνει μήνυση!!! Αυτό να έρθουν απροειδοποίητα το έχουν κάνει και σε εμένα. Ήρθαν σπίτι και βρήκαν την μάνα μου που δεν έχει ιδέα και έτσι έφυγαν άπρακτοι.

    Επίσης, Σφακιανάκης??? Μα Σαφακιανάκης??? Έλεος!!!

    Καλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. i mporis apla na allaxeis eteria, kai tote i cyta tha se voura poupiso na sou tilefona kathe lio na xanakamete sindesi mazi tous opos kali ora ekamame emeis. se etsi periptosi mporis na tous valeis esi sto hold na akoun soti volani!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εμένα έγινε πού αργό στα μπλοκς τελευταίως το ιντερνετ. Αν βρεις κάτι πες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν σερφαρεις στα blog με internet explorer δοκίμασε με Mozilla Firefox (δεν κατέχω το αντικείμενο αλλά μου ότι ο Mozilla Firefox υποστηρίζει καλύτερα τα blog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαχαχαχα έτσι κάμνουν εμφανίζονται στα ξαφνικά :)))
    να τους ξαναπάρεις να ξαναέρθουν μέχρι να φτιαχτεί! και να'χεις το δωμάτιο πανέτοιμο όλες τις ώρες μέρας και νύχτας :))))
    κοίταξες μήπως έχεις αγκονιστεί κανένα ιό (όχι κόρη) και γι'αυτό έχεις προβλήματα; γιατί παίζει και τέτοια πιθανότητα. όταν έρθουν για 2η φορά πρέπει να βελτιωθεί η ταχύτητα. αν όχι να αλλάξεις κωδικούς μπας και σου τους έκλεψε κανείς και μπαίνει εισβάρος σου και να κάνεις κι ένα καθάρισμα να φύγουν οι ιοι!
    φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. takeiteasy το έλεγξαν αυτοί που ήρθαν και μου είπαν ότι οι ταχύτητες είναι σούπερ!

    Moonlight αλήθεια το έκαμες; :-)))

    Passenger κανονικά έπρεπε να τηλεφωνούσαν και να κλείναμε ραντεβού συγκεκριμένη ώρα, όχι "είσαι σπίτι; ερχόμαστε!"

    Αμερικλάνος εδώ που τα λέμε θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα τα πράγματα... στην αναμονή να ακούγαμε Σφιακιανάκη!

    nefelokokkugia είναι ο εθνικός μας σταρ :Ρ

    evroskarseras :-))))))))

    mahler76 ναι, είχα θάψει την ύπαρξη του στα βάθη του υποσυνείδητου μου αλλά προέκυψε το κόλλημα με τον συνάδελφο και ζωντάνεψε το ζόμπι!

    Xippasmeni το σκέφτομαι... Σότη Βολάνι :-)))))

    Σκουλουκούιν στα updates κατέβασα το internet explorer 9 και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό...

    patinios τελικά τώρα είμαι στο chrome και νομίζω είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα!

    DaisyCrazy ούφφου αγχώθηκα τωρά :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή