Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η φιλοσοφία του pms


Χτες το βράδυ αποφάσισα να κλείσω το Facebook. Όχι να το απενεργοποιήσω, απλά να κάμω log out για εικοσιτέσσερις ώρες. Έστειλα στον Maurice message στο οποίο του έλεγα την πρόθεση μου σε περίπτωση που με γυρέψει τζαι δεν τηλεφωνήσει / στείλει sms / mail / Skype / tweet / περάσει που κάτω να παίζει πουρούες.

Μου απάντησε πως έτσι όπως το έγραψα ήταν σαν να το έκλεινα για ένα μήνα και αυτό το είδα σήμερα το πρωί που έκανα log in.

Έλεγα σε μια καινούργια φίλη τις παραξενιές μου στο Facebook. Τον αριθμό των friends μου και για το ότι πιο εύκολα διαγράφω άτομα αντί να προσθέτω καινούργια. Διάγραψα άτομο επειδή ανέβαζε συνέχεια ωροσκόπια και fortune cookies και στάτους που έλεγαν πχ ζεστή βραδιά… σ’ αγαπώ…  Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι που έκλεισα τα notifications από ένα παιδικό μου φίλο γιατί με εκνεύριζαν αυτά που ανέβαζε.

Έτσι δεν θα μπορέσω ποτέ να κάνω ποστ για τις φυλές του Facebook, το 90% των friends μου έχει την αντίστοιχη βίδα με μένα.

Ευτυχώς η γνωστή ξαδέλφη δεν έχει Facebook, νομίζω πως δεν ξέρει καν ότι υπάρχει το ίντερνετ. Χτες μου τηλεφώνησε και άρχισε πάλι τα δικά της τα οποία δεν διέφεραν καθόλου από αυτά που μου έλεγε την προηγούμενη φορά, και ενώ ήμουν στα καλά μου και προσπάθησα να κάνω διάλογο λέγοντας της πως δεν είναι λύση να βάζει τις φωνές στα παιδιά της όταν είναι αντιδραστικά, αυτή απάντησε πολύ προοδευτικά ότι δεν τα δέρνει και συνέχισε με τα γνωστά ίδια δικά της οπότε σκεφτόμουν πως αν δεν μπορεί να κάνει διάλογο με ενήλικα, πως είναι δυνατόν να περνά από το μυαλό της να κάνει διάλογο με τα παιδιά της οπότε της το έκλεισα σαν μιλούσε, είμαι σίγουρη πως θα συνέχισε για κανένα πεντάλεπτο να μιλά ακόμα, μέχρι να καταλάβει ότι το έκλεισα.

Τελικά νομίζω το pms βγάζει τον χειρότερο μου εαυτό μόνο όταν υπάρχει ένας καλός λόγος. Νομίζω ότι το pms είναι μια σούπερ δύναμη που έχει την ικανότητα να διαχωρίζει τους καλούς από τους κακούς. Αν σου συμπεριφέρομαι απαίσια όταν έχω pms πολύ πιθανόν να θέλω να σου συμπεριφέρομαι απαίσια και όταν δεν έχω pms αλλά υπερισχύει η ευγένεια μου. Αν σε αποφεύγω όταν έχω pms σημαίνει πως είσαι καλός αλλά ώρες ώρες μου σπας τα νεύρα. Αν σε αντέχω όταν έχω pms σημαίνει πως είσαι καλός. Αν σε αγαπώ όταν έχω pms σημαίνει ότι είμαι με τα χάπια. 


17 σχόλια:

  1. Τελικά τα αρχικά είναι για "Pre Menstrual Syndrome" ή για "Post Menstrual Syndrome"; Τί εννοείς both;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τούτη την κατακλείδα συμφωνώ πολλά πολλά.
    Άρκησα να το καταλάβω και να το αποδεκτώ, έτσι έθκιωξα λίο κόσμο που γυρώ μου να ποκαθαρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ου ναι! Η τελευταια παραγραφος επεξηγα καθαρα τι εστι pms. I couln't agree more. Αν τζιαι διαφωνω λιουλάκι με το προτελευταιο.
    "Αν σε αντέχω όταν έχω pms σημαίνει πως είσαι καλός"

    χμ.. πινει λιο νερο. εξαρταται ποση ωρα αντεχεις τον αλλο φανταζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξαρτάτε από το άτομο... από μισή μέχρι μία ώρα ίσως :ΡΡ

      Διαγραφή
  4. Μα τι να πρωτοσχολιάσουμε δαμέ..

    Καλάν θα πω για τη τελευταία πρόταση που εν όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. :)
    η ξάδερφη τελικά είναι πολύ ποστ ματίριαλ.

    http://www.liveleak.com/view?i=39c_1368515756

    άσχετο το λινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σόρρρυ... άντεξα μόλις 45 δευτερόλεπτα, εν νομίζω να θέλω να το δω :/

      η ξαδέλφη ναι :-)))

      Διαγραφή
  6. Εν πολλά σωστά που τα λαλείς. Βασικά άμαν έχουμε pms, εν έχουμε διάθεση για ευγένιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. PMS : Perpetual Man Slaughter

    Ti paei na pei eimai anaisthito sovinistiko gourouni?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παίρνω αυτό το βήμα για να καταγγείλω τη συνωμοσία των ανδρών πίσω από το PMS. Το γεγονός ότι οι πιο ομηρικοί μου καβγάδες γίνονται αυτές τις μέρες, είναι καθαρή σύμπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια είναι αυτή η συνομωσία;; εκτός του ότι οι πάντες δεν καταλαβαίνουν το "σύρτου τζει τζαι άφησ' με ήσυχη" :-))

      Διαγραφή