Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Άτιτλο λόγω αφωνίας

Όσοι διαβάζετε το μπλογκ, ξέρετε ότι δεν μου αρέσκουν τα καρναβάλια, με εκνευρίζουν τζαι δεν μπορώ να τα καταλάβω ή να συμμετέχω στο παναϋρι. Όσες φορές προσπάθησα να πάω σε πάρτυ, κατέληγα σε μια γωνιά με κάτι μούτρα ως το πάτωμα, αν ήμουν τζαι ντυμένη καρναβαλίστικα είμαι σίγουρη ότι έμοιαζα κάπως σαν τον κλόουν από την κόλαση, ή τη κακιά μάγισσα του παραμυθιού.

Είχα βγει την παραμονή της Τσικνοπέμπτης, τζαι εκτός από το στόλισμα της πόλης, έπρεπε να υποστώ τζαι ενθουσιώδης καρναβαλιστές οι οποίοι δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι την επομένη. Από τότε, ξεμύτισα μόλις σήμερα, νωρίς το απόγευμα σε μια πόλη σαν λεηλατημένη από τους καρναβαλιστές, άδεια από ανθρώπους, με πεταμένα κομφετί στους δρόμους τζαι μυρωδιές απορρυπαντικών από τα μπαρ τζαι τα καφέ. 

Ο Maurice μου περιέγραφε το δεκαήμερο της κραιπάλης τζι εγώ ήμουν σε μια φάση, οκ, καταλαβαίνεις ότι δεν με ενδιαφέρει ούτε στο ελάχιστο, έννε; Απορώ γιατί λαλεί ότι είμαι στριμμένη. 

Ήρτα σπίτι αποφασισμένη να γράψω ένα σενάριο μέσα που το οποίο θα κέρδιζε σίγουρα Όσκαρ ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Λαλώ το όνομα του τζαι θυμούμαι τον χαμό με τον Τιτανικό γαμώτο, λαλείς να εν γι αυτό που εν του δίνουν Όσκαρ; Θυμούμαι ότι τον Τιτανικό είδα τον σε ένα σινεμά της Αθήνας, Κυριακή των καρναβαλιών. Έτσι, Ντι Κάπριο - Καρναβάλια 1-0 διαχρονικά. 

Μόλις ήρτα σπίτι όμως, βρήκα αυτό [ακούστε το] στο μέηλ μου οπότε δυστυχώς, οριακά, φέτος κέρδισαν τα καρναβάλια. 


12 σχόλια:

  1. εν θέλω να το ακούσω. σόρυ.
    εγώ πάντως έθελα να κετελαπογκήσω αλλά δεν εκεταλαπόγκησα και πολύ με πείραξε. αλλά ντα, όι τζαι καρναβάλι Λεμεσού, πιάνει με φοβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν σε αγάπα εν θα σε αντεχε , τζαι εσύ τουτον μαλλον (για τον Μωρις λεω)
    οσο για τα καρναβάλια, φαίνεται πως δεν καταλαβες τι είναι αμα συγκρινεις τον Σταύρο με αυτα/ ο Σταυρος δεν υποδύεται, είναι ... (συμπληρωσε ελευθερα οτι νομιζεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-)
      τα καρναβάλια εν υπόδυση ρόλων; :Ρ
      είναι... αψυχολόγητος :-))

      Διαγραφή
  3. eimai metaksu kwnio kai oplo,protaseis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o xristos jai o apostolos me to link pou evales. :-O
    an jai epia na kanivalisto, poli kourasi jai xoxoiro gia to tipote opos panta. next year eshi TV jai kanei. emeina na do jai ta oscars os to allo proi. eimai ptoma.

    leo..aaah re leo. diavasto touto na deis giati en to epiase!!!
    http://www.vanityfair.com/vf-hollywood/leonardo-dicaprio-oscar
    symfono - en merei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα γιατί; :ΡΡ
      εν θα γράψεις ποστ για τα όσκαρ;;

      χμφ... έρχεται στο σενάριο μου... πρέπει να παίξει έναν βασανισμένο αληθινό χαρακτήρα σε ιστορία βασισμένη σε αληθινά περιστατικά, να χάσει σαράντα κιλά τζαι στο τέλος να πεθάνει. εγγυημένο όσκαρ ;-)

      Διαγραφή
  5. Ουφ μου!!!!! :-)))))))))))) κλαίω! Έλα το τζιαι τούτο: Πάψε να ζεις με τις μαϊμούδες τζιαι έλα να πάμε μαζί στις Φοινικούδες! Αφιερώνω σου το!
    https://www.youtube.com/watch?v=-xXh-jVFu6g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α μα εν κλασικό τούτο ;-) αλλά γιατί μου το αφιερώνεις;; :-(

      τόσο κόλλημα που έσιει ο τύπος με το share, βάλλει με σε υποψίες: μήπως κάμνει καμιά μελέτη για την ευκολία των χρηστών του ίντερνετ να καταδικάζουν κάτι χωρίς πρώτα να ελέγχουν αν είναι αληθινό ή όχι; μήπως έβαλε κάτι τραβηγμένο από τα μαλλιά για να κοροϊδέψει όσους βιαστούν να τον κοροϊδέψουν; μήπως θα μας πει στο τέλος ότι εν αόρατος φακός; μήπως δυσκολεύομαι να αναγνωρίσω το άπειρο της ηλιθιότητας; :ΡΡ

      Διαγραφή
  6. Α μα εν εσύ που είσαι η Λεμεσιανή που εν της αρέσκουν τα καρναβάλια;

    Ακουσα για τον θρύλο αλλά εν εφαντάστηκα ποττέ ότι ήταν αληθινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-)))

      είμαστε πολλοί, ζούμε στους υπόνομους της πόλης τζαι κάποτε θα κατακτήσουμε τον κόσμο ;-)

      Διαγραφή