Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αυτές τες μέρες

Φιλοξενήθηκα στη στήλη της αγαπημένης Α, μπα στη Lifo και πολύ μου άρεσε, άσε που είδα με χαρά στα σχόλια μια χαμένη μπλόγκερ γύρνα πίσω.

Ο Maurice βρέθηκε στο ίδιο αεροπλάνο με τον Δεληβοριά τζαι του έστελνα μηνύματα «μίλα του, μίλα του» την ίδια ώρα που διάβαζα αυτό θεωρώντας απόλυτα λογικό το να μεν ενοχλούμε διάσημους στον προσωπικό τους χρόνο. 

Πήγα σε μια παρουσίαση βιβλίου τζαι δεν παύει ποτέ να μου κάμνει εντύπωση η αυτοπεποίθηση, το θάρρος, το θράσος τζαι η μεγαλομανία μερικών ανθρώπων.

Είδα τα δύο πρώτα επεισόδια του Sherlock. Μου άρεσε αλλά κατάλαβα πως τελικά δεν μου αρέσουν οι σειρές με μυστήρια, βαριέμαι. Άσε που σε αντίθεση με τον Sherlock Holmes του Robert Downey Jr., ο Benedict Cumberbatch δεν έχει βγάλει ακόμα ούτε το φουλάρι του.

Κλέβω τη λέξη που χρησιμοποίησε ο Μάλερ για το American Hustle τζαι έχω να δηλώσω ότι η μουσική της Edith Piaf στο κατάλληλο περιβάλλον είναι απίστευτα γκαυλωτική.

Βλέπω μετά από χρόνια ελληνική σειρά, το Κάτω Παρτάλι, η φάση με τον σωσία του Javier Bardem είσιε πλάκα αλλά τα άλλα ήταν αχρείαστα. Θεϊκές ατάκες όμως.

Το απόγευμα είδα το Sense and sensibility παρέα με ένα βαζάκι νουτέλα, just love Alan Rickman, έχω από χρόνια αυτό το βιβλίο το οποίο θέλω κάποια στιγμή να διαβάσω. 


8 σχόλια:

  1. Κόρη εν επήες να τον δεις; Τον Φοιβάκο λέω. Ravens ήταν στη Λεμεσό. Εγώ πήγα στο Εναλλάξ. Προχτές την Τρίτη. Ήμουν τζιαμέ μπροστά-μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν επήα γιατί είμαι άφραγκη. τζαι δεν μου αρέσκει το Ravens :/ επήα πέρσι τζαι εταράξαν τα νεύρα μου :-)

      πως ήταν; πέρα από το ωραίο τραγούδι που έχασες; :-)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραιές οι απαντήσεις που έδωσες στη στήλη Α, μπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά ο Sherlock αλλά προτιμώ τον Watson σε τούτη την σειρά! ήταν αν σου πω μια άλλη αν δεις αλλά σαν αν μπου και κόφκω σε να βαρκέσαι. Θα την πω και ας πέσει χαμαί, the following, good very good

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα έχω υπόψη τη σειρά που λέεις :-)

      τζι εμένα αρέσκει μου ο Watson, ο Martin Freeman εν πολλά γλυκούλης :-)

      Διαγραφή
  4. Ο Sherlock εν που τες αγαπημένες μου σειρές!
    Για Bonafide Ceepthathand θα σου απαντήσω στο blog μου!

    Αρκετά καλή σειρά το The Following, αλλά αν δε σου αρέσκουν τα μυστήρια,παρέτα! Είδα την πρώτη season, αλλά έκοψα πίσω που τη δεύτερη λόγω Doctor Who.

    ΑπάντησηΔιαγραφή