Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Όταν έσιεις κάτι να κάμεις

Ξυπνάς ορεξάτη στις εφτά, προγευματίζεις σιγά σιγά, μπανιαρίζεσαι σιγά σιγά, χτενίζεσαι σιγά σιγά, αλείφεσαι με τες κρέμες σου σιγά σιγά, ντύνεσαι σιγά σιγά, κάθεσαι στο κομπιούτερ τζαι διαβάζεις σιγά σιγά τα μέηλ σου, τα messages σου, τα replies σου, διαβάζεις τες εξυπνάδες των friends σου τζαι προσθέτεις τες δικές σου, προσπαθείς να λύσεις τον κύβο του Ρούμπικ από το Google τζαι εκνευρίζεσαι, κάμνεις ένα διάλειμμα να φτιάξεις το δεκατιανό που λέει η σωστή διατροφή ότι πρέπει να φας, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις τρώγοντας οπότε μπαίνεις σε διάφορες σελίδες να δεις τι γίνεται στον κόσμο, θυμώνεις με αυτά που διαβάζεις τζαι ξεκινάς ένα ποστ με τίτλο «Κούραση» αλλά σου βγαίνει πολλά νευριασμένο τζαι εν θέλεις γιατί μόλις το γράφεις πιάνει σε η απελπισία τζαι θέλεις να το ξεχάσεις παρά να το έσιεις τζιαμέ να κάθεται, προσπαθείς να λύσεις τον κύβο του Ρούμπικ από το Google τζαι γελάς καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει περίπτωση, στέλνεις μέηλ με κάποιο λινκ σε φίλη που πιστεύεις ότι θα την ενδιαφέρει, σου απαντά τζαι μιλάτε λίγο στο chat, μεσημεριάζει τζαι πάεις στη κουζίνα να κάμεις κάτι να φάεις, ανοίγεις τη τηλεόραση τζαι βλέπεις κάτι καμένους υποψήφιους ευρωβουλευτές που σε κάμνουν να θέλεις να αναρτήσεις με συμπληρώματα το ποστ με την κούραση, πλένεις πιάτα, τα σκουπίζεις τζαι αφαιρείς κάθε σταγόνα νερού από τον νεροχύτη που βρίσκεται ανάμεσα σε σένα τζαι τη δουλειά που πρέπει να κάμεις, επιστρέφεις στο κομπιούτερ τζαι ελέγχεις τα μέηλ σου, τα messages σου, τα replies σου, προσπαθείς να λύσεις τον κύβο του Ρούμπικ από το Google τζαι θέλεις να πιάσεις ένα όπλο να παίξεις την οθόνη, εντοπίζεις ένα μουγιούι να πετά μεταξύ εσένα τζαι της οθόνης τζαι προσπαθείς να το σκοτώσεις με το μανίτζι σου αλλά αστοχείς τζαι χτυπάς στην άκρη του γραφείου, ανοίγεις όλα τα folders τζαι τα files που χρειάζεσαι για να δουλέψεις, θυμάσαι ότι σου έμειναν λιγότερα από τα μισά σημεία για να έχεις προχωρήσει κάπως τζαι λες ότι σήμερα θα τελειώσεις μόνο αυτό τζαι ότι αύριο θα κάτσεις στα σοβαρά από νωρίς, ανοίγεις νέο file τζαι μεταφέρεις τα στοιχεία που χρειάζεσαι, θέλεις να ανεβάσεις ποστ για να έσιεις κόμμεντς να απαντάς για να περάσει η ώρα, καταφεύγεις στο κλισέ του κάθομαι μπροστά από μια λευκή κόλλα χαρτί μπλαμπλαμπλα και λοιπά ξεράσματα, θυμάσαι με αυτή τη λέξη τον Φύλακα στη Σίκαλη τζαι φρικάρεις πάλε με τον νέο τίτλο της νέας μετάφρασης τζαι θέλεις να μπεις σε φόρουμ να διαβάσεις σχόλια αλλά πονείς τη κκελλέ σου που τες τόσες ώρες στο κομπιούτερ τζαι σκέφτεσαι να πάεις να δεις κανένα επεισόδιο του House of Cards αλλά σε πιάνουν οι τύψεις, σκοτώνεις το μουγιούι, αναρτάς το ποστ τζαι πάεις να κάμεις τη δουλειά σου. 


15 σχόλια:

  1. Επηες όμως, τελικά;
    Οξα, περιμένοντας να θκιεβασεις τα σχόλια στην ανάρτηση σου ξαναμπαινεις στην Google να λύσεις τον κύβο του Ρουμπικ (εν η τρίτη φορά που θκιεβαζω για τούτο σήμερα... να θυμηθώ μετά να μπω να το λύσω η να με λισει), θωρείς το μουγιουδι ότι τελικά εν εσκοτωθη, απλά εζαλιστην τζιαι τωρα πετά δαιμονισμένα, φακκας παντού αλλά εν το πιάνεις, εδρωσες, εshει πολλην πυρά σήμερα, θέλεις επειγόντως φραπέ... μα μόνον ένα παλαβό σχόλιο ακόμα; όι, εν γίνεται... εν να περιμένω να δω...

    Καλές δουλειές
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :-))) μα είδες ίντα πράμα, τόσες ώρες θκυο πλάσματα τς τς τς!!

      θενκς :-)))

      Διαγραφή
  2. Έσπασαν τα νεύρα μου, εν τον λύω τον γέριμο, εν τον λύω. Έβαλα ως στόχο πόψε στις 12 να το λύσω (ναι είμαι άρρωστη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδοκίμασα ξανά τωρά, έκαμα τζαι χαρά ότι εκατάλαβα τη λογική του τζαι ότι εν όπως το σουντόκου, σαν να τζαι λύνω κανένα σουντόκου ας πούμε, τελικά επαραδόθηκα, κανεί!

      Διαγραφή
  3. Κύβος του ρουμπικ στο google! Ατε ρε;

    Νταξ λυπηθειτε με ελεύθερα, εν το ξερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. epatisame pano t kai epathamen tin zimiakolona m
      https://www.google.com.cy/?gws_rd=cr&ei=S2J6U-fVMe3S4QTjp4GwCg

      Διαγραφή
    2. τζαι ευτυχώς σήμερα έφυεν φιου! :-)

      Διαγραφή
  4. Excuse me while I procrastinate. Αν δεν είδες κόμα ούλλα τα House of Cards, παρέτα ότι κάμνεις, βάλε 2 μέρες άδεια τζιαι κάμε μάραθων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είδα μόνο τρία επεισόδια. πόσο τέλειος εν ο Κέβιν Σπέισι!!

      Διαγραφή
  5. NOW, that's a nice way to go about ur day.
    LOVE 'House of Cards'!!!
    Είπαν μου ότι το Μπρίτισh βέρζιον εν καλύτερο αλλά δεν ξέρω να σε πω στα σίγουρα γιατί εν το είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υπάρχει αγγλικό βερσιόν;; αλλά δεν παίζει ο Κέβιν Σπέισι, έννε; :Ρ

      Διαγραφή
  6. Αχ τζείντο House of Cards!Εν άντεξα, είδα το ούλλο μέσα σε μια εφτομάν τζιαι τωρά καρτερώ την συνέχεια ως του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τζι εγώ κατά τζει το πάω. ευτυχώς έχω πολλά επεισόδια ακόμα :-)

      Διαγραφή