Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Προεκλογικά νεύρα

Πλησιάζοντας στες ευρωεκλογές τζαι διαβάζοντας ποτζεί ποδά τον πόνο τον πόθο τζαι τη μαλακία του καθενός, πιάνει με μια απίστευτη απελπισία τζαι κούραση. Αντιλαμβάνομαι ότι ζω σε μια χώρα που εν στο pause τα τελευταία σαράντα χρόνια τζαι κανένας εν θέλει να το αλλάξει τούτο. Νευριάζουν με ούλλοι που νομίζουν ότι ούλλος ο κόσμος χρωστά μας τζαι πρέπει να μας βοηθήσει που τη καλή του τη καρκιά γιατί έχουμε δίκαιο τζαι είμαστε αλάθητοι τζαι άσφαλτοι.

Νευριάζει με που βλέπω τους πολιτικούς να κάμνουν όπως τους ποντικούς μες το καράβι που βουλιάζει με αφορμή την επίσκεψη του αμερικανού αντιπροέδρου. Νευριάζει με που γυναίκες μορφωμένες θεωρούν μια περσόνα σε μια μαλακία όπως την Eurovision, απειλή για την όποια ηθική νομίζουν ότι αντιπροσωπεύουν. Νευριάζει με που ασχολούμαστε με το τι λέει η Ιερά Σύνοδος για το Gay Pride αντί να τους αφήνουμε να βράζουν μες τες σπηλιές τους.

Νευριάζει με που τρία διαφορετικά άτομα επελλάναν με να ψηφίσω τρείς διαφορετικούς υποψήφιους επειδή εκάμαν τους ρουσφέτι. Νευριάζει με που προσπαθούν να με πείσουν με τα ηλίθια τους τα επιχειρήματα σαν να τζαι εννά φταίω εγώ αν δεν τους κάμουν το ρουσφέτι τους. Νευριάζει με που εν θέλω να τους πω κατάμουτρα τζείνα που θέλω να τους πω για να μεν βουρούμε στα νοσοκομεία. Νευριάζει με που τίποτε εν δουλεύκει σε τούτη τη χώρα αν δεν έσιεις μέσο γιατί «ούλλοι κάμνουν το, τζείνος εν πιο έξυπνος που μένα;». Νευριάζει με που ζω σε μια χώρα με εγκέφαλο γέρου σε κώμα τζαι νευριάζει με που νευριάζω όποτε φκω που τη φούσκα μου. 


5 σχόλια:

  1. Παρομοίως.
    Απλά ενδεικτικά να σου πω ότι ο παπάς μου είδε όνειρο ότι ήρτεν ένας γνωστός του τζαι είπεν του ότι μου ήβρεν μια δουλειά σε ένα πολιτικό τζαι πολλά καλά λεφτά κλπ, τζαι ο παπάς μου ελάλεν μου το όνειρο τζαι αντρέπετουν. Όι να κάμει έτσι πράματα, πόσο μάλλον να με μάθει να κάμνω τζι εγώ τέτοια πράματα.
    Έχει τζαι λίους που εν παν με το μέσον τζαι τη λογική "ούλλοι κάμνουν το" τζαι "ήντα οι άλλοι εν πιο έξυπνοι που μένα;" Εν είσαι μόνη σου.
    Τζαι τουλάχιστον έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. actually en p tis llies swstes lexeis p ipe i anjela mazi me ta anekfota tragoudia.to gnwsto oudeis asdaltos lipon sto mpampinioti simainei apallagmenos apo sfalmata.amy sousami:-)

      Διαγραφή
    2. εν μπορω να καμω log in σημερα.σορρυ.αμυ

      Διαγραφή
  3. μπορείς να νευριάσεις τζιαι που "εξαφανιστήκαν" χιλιάδες ονόματα ΤΚ ψηφοφόρων που τους εκλογικούς καταλόγους, ή που οι επίσημες πληροφορίες για τα εκλογικά κέντρα των ΤΚ εν μόνο στα ελληνικά.

    αλλά μεν νευριάζεις που νευριάζεις. εν υγιής αντίδραση τα νεύρα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή