Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ατέλειωτο γαλάζιο

Είναι κάτι ταινίες πολλά διάσημες που μπορεί να μεν ξέρεις την υπόθεση αλλά θέλεις να τες δεις επειδή πιστεύκεις ότι εν να είναι πολλά καλές τζαι έτσι ακριβώς όπως τες έσιεις μες το μυαλό σου. Πάντα πίστευα, για έναν άγνωστο και περίεργο λόγο ότι η ταινία Le grand bleu ήταν ερωτική ταινία, λίγο κρασί λίγο θάλασσα και το αγόρι μου, σεξουλιάρικα παιχνιδίσματα στο γαλάζιο του αιγαίου με ένα ερωτικό τρίο όπου μια γυναίκα τα έχει με έναν αλλά θέλει και τον κολλητό του και τελικά ζουν όλοι μαζί ευτυχισμένοι σε μια σπηλιά στο φεγγαρόφωτο στη Σαντορίνη.

Τελικά τρίο υπήρχε στη ταινία αλλά όχι αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Η πρωταγωνίστρια τον γνωρίζει στες Άνδεις στο Περού τζαι επειδή της είπε ότι εν κρίμα που εν να φύει τόσο νωρίς, τζείνη ερωτεύεται τον, μετά μαθαίνει ότι αυτός πήγε στη Σικελία τζαι πάει τζαι τζείνη δήθεν τυχαία τζαι ακόμα πιο τυχαία πέφτει πάνω του τζαι χαριεντίζονται καμιά κινηματογραφική ώρα τζαι μετά φτιάχνουν τα τζαι τζείνη παρατά τη ζωή της στη Νέα Υόρκη τζαι πάει να μείνει μαζί του στην Κυανή Ακτή να τον βουρά πουπίσω ενώ τζείνος το παίζει μυστηριώδης και αμίλητος γοητευτικός προβληματικός συνεσταλμένος αδιάφορος με γλυκό χαμόγελο θεογκόμενος.

Ο οποίος προτιμά τη παρέα των δελφινιών παρά τη δική της ενώ αυτή ζει στη φαντασία της τον ιδανικό έρωτα τζαι θέλει να κάμει τζαι μωρό μαζί του ενώ αυτός είναι ολοφάνερα σε δίλημμα ποιον να επιλέξει, τον παιδικό του φίλο και μεγάλο ανταγωνιστή στις καταδύσεις, ή το δελφίνι που έσωσε από το ενυδρείο τζαι έγιναν κολλητοί.

168 λεπτά αργότερα αφήνει την με το σχοινί στο χέρι τζαι πάει τζαι με τους δυο, ελπίζω να μεν χάλασα σε κανέναν το τέλος, εν πολλά καλή ταινία, απλά φροντίστε να έχετε πολλά φαγώσιμα τζαι ποτό τζαι παρέα για να την δείτε. 



6 σχόλια:

  1. "168 λεπτά αργότερα αφήνει την με το σχοινί στο χέρι τζαι πάει τζαι με τους δυο".Γιατί εν καλή??? δαμαί ο άλλος έχει δίλλημα μεταξύ ενός άντρα και ενός δελφινιού, την γκόμενα χεσμένη:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα το κατεβ'ασω καλό, ετέλιωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τούτη την ταινία πρέπει να την είδα το 96-97 άμαν ήμουν 1η δημοτικού. Ίσιεν την σε κασέτα ο αδερφός μου που ασχολείτουν με καταδύσεις τζιαι συχνά-πυκνά έπιανα ότι ίσιεν ωραίο εφώφυλλο τζιαι έβλεπα το (ώσπου τζιαι έπιασα το Rosemary's baby...). Εν θυμούμαι τίποτε που την ιστοριία εκτός που τις καταδύσεις που εκάμναν. Για κάποιο λόγο θυμούμαι ότι εφοήθηκα τζι ενόμιζα ότι ήταν θρίλερ. Μάλλον πρέπει ναν που τους έρωτες κτλ...φοιτσιάρικα πράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρώτη δημοτικού με το μωρό της Ρόζμαρι;; όουμαηγκοτ! :/ εγώ δεν το είδα ποτέ τζαι ούτε πρόκειται :-)

      :-) εκτός από τους έρωτες, τζείνος ο διαγωνισμός καταδύσεων, ήταν πολλά κλειστοφοβικός :/

      Διαγραφή